Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Εκτός τελικού η Σάκκαρη! Αξεπέραστο “εμπόδιο” η Πλίσκοβα

Εκτός τελικού η Σάκκαρη! Αξεπέραστο “εμπόδιο” η Πλίσκοβα
ΦΩΤΟ Reuters

Δεν μπόρεσε να “χτυπήσει” μια αντίπαλο την… πρώτης γραμμής! Η Μαρία Σάκκαρη έκανε αρκετά λάθη, δεν ήταν ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία κι έτσι ηττήθηκε από την Καρολίνα Πλίσκοβα (2-0), στον ημιτελικό του Internazionali BNL d’ Italia που γίνεται στη Ρώμη

Το Νο7 του κόσμου αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια το.. πάλεψε κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα, αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia που γίνεται στη Ρώμη.

https://twitter.com/InteBNLdItalia/status/1129801501889712128

Μπορεί η Πλίσκοβα να πήρε το πρώτο game αλλά η Μαρία Σάκκαρη όχι μόνο αντέδρασε, αλλά με το break που έκανε έκανε την ανατροπή, φτάνοντας στο 1-3. Η μικρή διακοπή στο 2-4, λόγω της ξαφνικής βροχόπτωσης, φαίνεται πως.. χάλασε το μομέντουμ για την Ελληνίδα τενίστρια. Η Τσέχα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Σάκκαρη, έκανε το δικό της σερί -και δύο break και… έφερε τούμπα το ματς, κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-4.

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, έπαιξε επιθετικά, αλλά έχασε στο… νήμα το brake και το πρώτο game του δεύτερου σετ. Οι δύο αθλήτριες κράτησαν τα σερβίς τους, με την Σάκκαρη να φτάνει στο 3-3, σβήνοντας 5 break points της αντιπάλου της. Η Πλίσκοβα όμως ήταν πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία, έκανε νέο break και έφτασε στη νίκη (6-4).

https://twitter.com/InteBNLdItalia/status/1129795455896961026

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις