Χωρίς κατηγορία

Ιράν: Παρουσίασε νέο αντιαεροπορικό σύστημα μεγάλου βεληνεκούς [vid]

Την Κυριακή, ο ιρανικός στρατός παρουσίασε το νέο του σύστημα αεροπορικής άμυνας «Damavand», κατά την Ημέρα του Στρατού.

Ο στρατός υποστήριξε ότι το νέο σύστημα είναι σε θέση να παρακολουθεί και να καταστρέφει διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών, βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων τύπου cruise.

Ο στρατός του Ιράν  επέδειξε επίσης δεκάδες drones αναγνώρισης και επίθεσης, καθώς και ηλεκτρονικά συστήματα πολέμου, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης στην πρωτεύουσα, την Τεχεράνη, επ’ ευκαιρία της Ημέρας του Ιρανικού Στρατού.

Δείτε λεπτομέρειες καθώς και το βίντεο από την Στρατιωτική παρέλαση στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άνδρες της ασφάλειας του Ζελένσκι σχεδίαζαν να τον δολοφονήσουν στο γραφείο του το 2024 – Τι αποκάλυψε ο επικεφαλής της SBU
«Το σχέδιο ήταν να εξοντωθεί ο Πρόεδρος Ζελένσκι στο αεροδρόμιο Ρζεσζόφ. Εξετάστηκαν αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός FPV drone και ενός ελεύθερου σκοπευτή», αποκάλυψε ο Βασίλ Μαλιούκ
Βολοντίμιρ Ζελένσκι