Χωρίς κατηγορία

Κοροναϊός: Εύσημα Τραμπ στην Κίνα για την μεγάλη μάχη

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε σήμερα ότι το Πεκίνο κάνει «πολύ επαγγελματική δουλειά» στη μάχη κατά της επιδημίας του νέου κοροναϊού, που έχει προσβάλει πάνω από 30.000 ανθρώπους στην Κίνα.

Ο κοροναϊός, η Κίνα, ο Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι είχε «μια εξαιρετική συνομιλία», χθες το βράδυ, με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ. «Μιλήσαμε κυρίως για τον κοροναϊό» είπε σε δημοσιογράφους μπροστά από τον Λευκό Οίκο.

Click4more: Και επίσημα αρνητικό το ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στον Ευαγγελισμό! Γιατί χαρακτηρίστηκε έτσι

«Εργάζονται πολύ σκληρά και πιστεύω ότι κάνουν πολύ επαγγελματική δουλειά», τόνισε.

Επιπλέον, ο Τραμπ σημείωσε ότι η Ουάσιγκτον και το Πεκίνο «εργάζονται μαζί» στο θέμα. «Πιστεύω ότι η Κίνα θα κάνει πολύ καλή δουλειά» υπογράμμισε.

Η επιδημία ιογενούς πνευμονίας, που εμφανίστηκε στην επαρχία Χουμπέι, έχει ήδη προσβάλει 31.161 ανθρώπους στην Κίνα. Εξακόσιοι τριάντα έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο επίσημο απολογισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ πριν τη συνάντηση με τον Πούτιν στην Αλάσκα: «Η Ουκρανία θα αποφασίσει για ανταλλαγές εδαφών με τη Ρωσία»
Τα 5 σημεία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία - Από ποιους αποτελείται η αμερικανική και ρωσική αποστολή - Οι εργασίες της διμερούς συνόδου υπολογίζεται πως θα διαρκέσουν 7 ώρες
Ντόναλντ Τραμπ
6
H Μελάνια Τραμπ απειλεί με αγωγή 1 δισ. δολαρίων τον Χάντερ Μπάιντεν γιατί εκείνος υπονόησε ότι τη σύστησε στον Τραμπ ο Τζέφρι Έπσταϊν
Ο δικηγόρος της Πρώτης Κυρίας απαίτησε από τον Χάντερ Μπάιντεν να «ανακαλέσει αμέσως τις ψευδείς, δυσφημιστικές, υποτιμητικές και προκλητικές δηλώσεις»
Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ
4