Κόσμος

Ο Νετανιάχου λέει ότι λυπάται για την «τραγική ατυχία» στην επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας

«Το Ισραήλ προσδίδει σημασία στο έργο των δημοσιογράφων, όπως και του ιατρικού προσωπικού και όλων των αμάχων».

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε πως η χώρα του λυπάται βαθύτατα για αυτό που περιέγραψε ως «τραγική ατυχία» που συνέβη στο νοσοκομείο Νάσερ στη Λωρίδα της Γάζας, με τον θάνατο πέντε δημοσιογράφων.

Η επίθεση στο νοσοκομείο Νάσερ στη Λωρίδα της Γάζας προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 20 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων πέντε δημοσιογράφων που εργάζονταν για λογαριασμό πρακτορείων ειδήσεων και ειδησεογραφικών δικτύων όπως το Reuters, το Associated Press και το Al Jazeera.

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα για το τραγικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στο νοσοκομείο Νάσερ» στη Χαν Γιούνις, δήλωσε ο Νετανιάχου σε ανακοίνωσή του στα αγγλικά, διαβεβαιώνοντας ότι «το Ισραήλ προσδίδει σημασία στο έργο των δημοσιογράφων, όπως και του ιατρικού προσωπικού και όλων των αμάχων».

«Οι στρατιωτικές αρχές διεξάγουν ενδελεχή έρευνα. Ο πόλεμός μας είναι εναντίον των τρομοκρατών της Χαμάς. Οι δίκαιοι στόχοι μας είναι η ήττα της Χαμάς και η επιστροφή των ομήρων πίσω στην πατρίδα», πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Κινδυνεύει η ζωή μου» δηλώνει ο αρχιεπίσκοπος Δαμιανός - Δραματικές εξελίξεις στην Μονή Σινά
«Παρακαλώ την ελληνική και την αιγυπτιακή κυβέρνηση να με προστατεύσει», ανέφερε ο αρχιεπίσκοπος Δαμιανός - Από την άλλη πλευρά οι μοναχοί που διαφωνούν με τον Αρχιεπίσκοπο κάνουν λόγο για βίαιη εκδίωξή τους από τη Μονή Σινά
Ο αρχιεπίσκοπος της Μονής Σινά Δαμιανός
10