Χωρίς κατηγορία

«Οι S-400 είναι σύμπτωμα όχι η αιτία της σύγκρουσης με τις ΗΠΑ – Τουρκίας»

«Η διαμάχη σχετικά με την απόφαση της Τουρκίας να αγοράσει το ρωσικό πυραυλικό σύστημα αεροπορικής άμυνας S-400 είναι ένα σύμπτωμα, όχι η αιτία της σύγκρουσης και των προβλημάτων στη σχέση της με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής» τονίζει μεταξύ άλλων ο αναλυτής Αλί Ντεμιρντάς.

Ο ίδιος σε άρθρο του στο έγκριτο National Interest, αναλύει τους λόγους για τους οποίους η κρίση στις σχέσεις ανάμεσα στην Άγκυρα και την Ουάσινγκτον είχε ξεκινήσει πριν την απόκτηση των πυραύλων S-400, οι οποίοι απλά επιδείνωσαν την κατάσταση σε βαθμό που επέφερε κυρώσεις σε Τούρκους αξιωματούχους.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία