Χωρίς κατηγορία

Οχτώ μαχητικά «γεράκια» εξοπλίζεται η Βουλγαρία – Δεν πέρασε το βέτο

Το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας ακύρωσε σήμερα το βέτο που είχε ασκήσει ο πρόεδρος της χώρας για την αμφιλεγόμενη αγορά των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 70, επικυρώνοντας για δεύτερη φορά αυτή τη σύμβαση, ύψους 1,256 δισεκ. δολαρίων.

Ο πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ, που προέρχεται από τη σοσιαλιστική αντιπολίτευση και υπήρχε αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας, άσκησε βέτο την Τρίτη για τη μεγαλύτερη εξοπλιστική συμφωνία που έχει υπογράψει η Βουλγαρία μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεών της.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4