Χωρίς κατηγορία

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Πάνοπλοι οι Ολλανδοί στη Θεσσαλονίκη

Ο Άξιαξ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας στην αποστολή του όλα τα όπλα του. Η αποστολή της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Άγιαξ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (6/8) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ταξιδεύει στη χώρα μας, έχοντας στην αποστολή όλα τα όπλα του.

Ο προπονητής των Ολλανδών, Έρικ Τεν Χαγκ πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη τους Φαν Ντε Μπέεκ, Νέρες και Άλβαρες.

To παιχνίδι της Τούμπας ενδέχεται να είναι το τελευταίο για τον Φαν Ντε Μπέεκ, ο οποίος αναμένεται να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ Νέρες και Άλβαρες ενσωματώθηκαν πρόσφατα στις υποχρεώσεις του Άγιαξ, μιας και συμμετείχαν σε Κόπα Αμέρικα και Γκολντ Καπ με Βραζιλία και Μεξικό. αντίστοιχα.

Η αποστολή του Άγιαξ

Βαρέλα, Ονάνα, Κοτάρσκι, Σουρς, Φέλτμαν, Άλβαρες, Πιέρι, Μαζραουί, Μαγκαγιάν, Μπλίντ, Μαρτίνεζ, Ταλιαφίκο, Φαν Ντε Μπέεκ, Μάριν, Ζιγέχ, Ντε Βιτ, Νέρες, Χούντελαρ, Τάντιτς, Πρόμες, Ντόλμπεργκ, Εκέλεκαμπ, Ντεστ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
48 ώρες στο Λονδίνο
“To Be or Not To Be”. Το γνωστό δίλημμα του Σαίξπηρ πάντα γυρίζει μέσα στο μυαλό μας όταν προσγειωνόμαστε στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου...
Aerial view of finance district in London
Πιερρακάκης για Προϋπολογισμό 2026: Συνεκτικό δίχτυ προστασίας για την οικογένεια, τον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι ο Προϋπολογισμός του 2026 συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης της πλειονότητας των εργαζομένων
Κυριάκος Πιερρακάκης