Χωρίς κατηγορία

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Ο Κώστας Φορτούνης στο γήπεδο

O Kώστας Φορτούνης βρίσκεται στις εξέδρες του κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Περιστέρι – Παναθηναϊκός.

Ο Φορτούνης έδωσε το παρών στον τέταρτο ημιτελικό ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διεξάγεται στο κλειστό Περιστερίου, θέλοντας να δει την ομάδα του καλού του φίλου και προπονητή των γηπεδούχων Βασίλη Σπανούλη.

Όπως είναι λογικό η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον φωτογραφικό φακό να τον εντοπίζει στην εξέδρα.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Το βούλευμα απαριθμεί, συνολικά 10 αστοχίες - δομικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές στο παιχνίδι του λούνα παρκ - όπως προέκυψαν από την πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης
Το μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική 1