Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το ξέσπασμα του Μακέντα με οδηγό τον πρώτο γύρο

Το ξέσπασμα του Μακέντα με οδηγό τον πρώτο γύρο
ΦΩΤΟ intime

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη Super League με 6 γκολ. Έχει σκοράρει σε 5 παιχνίδια και σε 1, με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ, πέτυχε 2 γκολ. Άνοιξε το σκορ, πέτυχε και το δεύτερο τέρμα και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην πιο άνετη νίκη του στο πρωτάθλημα με 5-1.

Σήμερα, στις 19:00, θα διεξαχθεί το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στη Ριζούπολη. Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να βρει δίχτυα μετά από 4 παιχνίδια. Ο Απόλλων είναι ουραγός στη βαθμολογία και δεν έχει ελπίδες για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Φεντερίκο Μακέντα στο σημερινό αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός.

Ο Ιταλός επιθετικός έχει ανοίξει το σκορ σε 3 παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Εκτός από το ματς με τον Απόλλωνα πέτυχε το πρώτο γκολ και στους αγώνες στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο (1-0) και τη Λάρισα (1-1).

Συμπλήρωσε 2 μήνες χωρίς να σκοράρει, από τις 27 Ιανουαρίου και το ματς με τη Λάρισα και θέλει να ξεσπάσει κόντρα στον Απόλλωνα με οδηγό το ματς του πρώτου γύρου.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις