Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Μηχανή παρέσυρε ηλικιωμένη

Τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Μηχανή παρέσυρε ηλικιωμένη

Ένα τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (14.6.2023) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν μια μηχανή παρέσυρε μια ηλικιωμένη και ως αποτέλεσμα έχει κλείσει προσωρινά η αριστερή λωρίδα και να είναι αυξημένη η κίνηση στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη συμβολή με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο ρεύμα προς Αθήνα και στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Τροχαίας για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, αφού στο δρόμο ήταν πεσμένη η μηχανή που ενεπλάκη.

Στο σημείο επενέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την ηλικιωμένη σε νοσοκομείο, ωστόσο προς το παρόν δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας της. Οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν και στον οδηγό της μηχανής που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Η κίνηση στο σημείο στις 09:00:

Πού έχει κίνηση σήμερα το πρωί

Αυξημένη είναι η κίνηση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, με τη Λεωφόρο Κηφισού να είναι «φρακαρισμένη» από τα ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας στο ρεύμα της ανόδου και από τον Κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι το ύψος του Αιγάλεω στο αντίθετο ρεύμα.

Μποτιλιαρισμένοι είναι και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά αλλά και η Λεωφόρος Ποσειδώνος ανά διαστήματα και στα δύο ρεύματα.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό, 10′-15′ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας και 10΄-15΄ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Όσον αφορά το αντίθετο ρεύμα, παρατηρούνται καθυστερήσεις 10′-15′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας και 10΄-15΄ στην έξοδο για Λαμία.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις