Χωρίς κατηγορία

“Χαστούκι” στην Τουρκία: Η Αίγυπτος “παγώνει” τις διπλωματικές συνομιλίες του – Ποιο το παρασκήνιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η Αίγυπτος αποφάσισε να «παγώσει» μέχρι νεωτέρας τις συνομιλίες εξομάλυνσης των διπλωματικών σχέσεων με την Τουρκία, καθώς όπως αναφέρει το δίκτυο Al-Arabiya, το Κάιρο έχει έντονες αμφιβολίες για τις προθέσεις της Άγκυρας, αναφορικά με την αποχώρηση των στρατευμάτων της από τη Λιβύη. 
 
Όπως αναφέρουν τα αραβικά μέσα ενημέρωσης, παρά τις διακοινώσεις τρίτων κρατών αλλά και της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης για την άμεση αποχώρηση μισθοφόρων και ξένων στρατιωτικών δυνάμεων από τη χώρα, η Τουρκία φαίνεται να μην «επηρεάζεται» με τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στη Λιβύη να προκαλούν την έντονη αντίδραση του Καΐρου.
 
Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα