Υγεία

Χωρίς φάρμακα και πάλι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ! Πότε διακόπτονται τα δωρεάν σκευάσματα

Προς κινητοποιήσεις οδεύουν για άλλη μια φορά οι φαρμακοποιοί καθώς απεδείχθη ότι ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει τη δυνατότητα να αποπληρώσει τα χρέη του προς τον κλάδο ενώ και τα χρήματα που τους οφείλονται για το 2011 δε φαίνεται να τα εισπράττουν άμεσα.

Από την τσέπη τους είναι πολύ πιθανό να πληρώνουν πολύ άμεσα τα φάρμακά τους οι περίπου 9,5 εκατ. ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καθώς ο φορέας δεν μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη του και οι φαρμακοποιοί πιθανότατα θα διακόψουν την χορήγηση φαρμάκων με πίστωση όπως είχαν προειδοποιήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5