Παρασκευή, 15 Μαρ.
12oC Αθήνα

News(b)it

Πολύ Έκτακτη Επικαιρότητα! Τα έξτρα που πρέπει να κάνει η Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη

Αν νομίζατε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να περάσει ΜΟΝΟ όσα δεν έχουν περάσει από το 2012 και να πάρει πίσω όλα ΟΣΑ ψηφίστηκαν μονομερώς, ένα έγγραφο στο twitter αποδεικνύει ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει ακόμη τελειώσει. Παραθέτω:

Όλοι όσοι νοιώθουν εκνευρισμένοι με τον Αλέξη Τσίπρα απόψε, μια απαρίθμηση

Αν προσπαθήσεις να δώσεις χαρακτηρισμούς σε όλα όσα έχει καταφέρει να κάνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός αυτούς τους πέντε, έξι μήνες που κινεί την πορεία μιας χώρας που έτσι και αλλιώς είναι διπολική, οι επιλογές σου είναι πολλές.

Η ελληνική Οδύσσεια εικονογραφημένη

Ότι και αν γίνει, είτε φύγουμε, είτε μας φύγουν, είτε μείνουμε, η Ελλάδα αυτές τις μέρες γράφει ιστορία. Στα κοινωνικά δίκτυα όπου πλέον είμαστε Ημείς και Υμείς, στα έδρανα της πόλης και της Ένωσης.

4websites για να ηρεμήσουνε τα πνεύματα σε λιγότερο από 5 λεπτά

Το άγχος πολύ, οι φωνές περισσότερες, τα παπαγαλάκια πιο πολλά και η μία ανατροπή μετά διαδέχεται την άλλη στις κινέζικες καρέκλες μαρτυρίου των Βρυξελλών που όπως είπαμε ΚΑΙ προχθές βρίσκεται πολύ κοντά στην Αυστραλία από εχθές τουλάχιστον.

Ο Γιουνκέρ δεν καταλαβαίνει γιατί αυτός ο άντρας χαρίζει 10.000 δολλάρια

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Ζαν-Κλοντ. Ο Λουξεμβουργιανός πολιτικός και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχει μια δύσκολη εβδομάδα αφού από τη μία αναρωτιέται σε τι απάντησε ΌΧΙ ο Έλληνας αν και ο ίδιος παρακινούσε να απαντήσει ο Έλληνας ΝΑΙ.

Βρυξέλλες τώρα. Πέντε σκυλόψαρα τρώνε νεκρό κήτος (σκληρό video)

Αυτό είναι το viral βίντεο από την καρδιά της Ευρώπης όπως το βιντεοσκόπησε o Aυστραλός δύτης, Βrett Vercoe και η σύζυγος του, κάπου στη Nέα Νότια Ουαλία, ανατολικά της Αυστραλίας, κάποια ελάχιστα ναυτικά μίλια από το γειτονικό Βέλγιο. Τα πέντε σκυλόψαρα ξεπερνάνε τα τέσσερα μέτρα σε μήκος όλα ανεξαιρέτως.

29 λόγοι που οδήγησαν στη μεγάλη έξοδο της ημέρας

Η Ελλάδα μίλησε. Η Ελλάδα είπε ΟΧΙ. «Ο Γιάνης το πήρε προσωπικά, αποφάσισε να αποχωρήσει. Είναι σταρ». Στα σόσιαλ μίντια των ημερών μαθαίνεις πολλά, κυρίως καταλαβαίνεις τη δυναμική των προσώπων και βέβαια των προσωπογραφιών.

Δεν πειράζει που δεν είσαι πλουσιόπαιδο του Instagram

To ελληνικό καλοκαίρι μοιάζει να προδιαγράφεται σκληρό σαν βράχος. Βυθισμένοι μέσα στη διπολικότητα μιας ψήφου που έχει κάνει ακόμη και την Καστανή Μαίρη να ανοίγει πόλεμο με την Ξανθιά Ευαγγελία τα γνωστά σε όλους Πλουσιόπαιδα Του Instagram δίνουν έμπνευση σε όλους όσοι δεν μπορούν προφανώς να ακολουθήσουν το lifestyle τους.

27 απόλυτα φυσιολογικά πράγματα που σκοτώνουν

Σύμφωνα με τα media, όλα τα παρακάτω έχουν δολοφονικές προθέσεις. Γιατί; Χμ, η ειδησεογραφία σήμερα είναι απαιτητική, αχόρταγη, απαιτεί μία είδηση σημαντική τουλάχιστον το λεπτό και θέλει να έχει την προσοχή σου.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Ντόναλντ Τουσκ πριν τελειώσει το παιχνίδι

Ο διάλογος του με τον Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής έφερε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ξανά στην επικαιρότητα. “The game is over” φέρεται να είπε απαξιωτικά στον Έλληνα πρωθυπουργό λαμβάνοντας μια απάντηση που του αξίζει.

Αυτές είναι οι δέκα πιο αξέχαστες δουλειές του James Horner

«Η δουλειά μου είναι να εξασφαλίζω ότι σε κάθε στροφή της ταινίας υπάρχει κάτι που το κοινό θα αισθανθεί με την καρδιά του. Όταν κάποιος πεθαίνει, όταν κάποιος κερδίζει, όταν κάποιος χάνει, όταν κάποιος εξαφανίζεται, σε κάθε στιγμή, συνέχεια, παρακολουθώ τι θα πρέπει να αισθάνεται η καρδιά του θεατή. Αυτός είναι ο ρόλος μου» είχε πει το 2009 στους Los Angeles Times χωρίς να γνωρίζει ότι 6 χρόνια μετά κάποιος άλλος θα πρέπει να συνθέσει το score της δικής του απώλειας.

Οι νέες εναέριες λήψεις από το Apple Campus 2 είναι εδώ

Πολλά έχουν ειπωθεί για το Apple Campus 2, το κτίριο διαστημόπλοιο που ετοιμάζει η εταιρεία για να στεγάσει τις ιδέες της σε πλήρη μυστικότητα στο Κουπερτίνο της επαρχίας Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.