Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λιγότερα εμπόδια στην ΑΕΚ – Πέφτουν τα… τσιμέντα για την “Αγιά-Σοφιά”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ είναι αυτό που “καίει” τους ιθύνοντες της ομάδας. Η θετική εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Πολεοδομίας του ΥΠΑΠΕΝ και η… παραγγελία του Μελισσανίδη!

Τα νέα που αφορούν το φάκελο που είχε καταθέσει η ΑΕΚ για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ευχάριστα, σύμφωνα με τη θετική γνωμοδότηση που εξέδωσε η Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Τράπεζας Γης (υπηρεσία που υπάγεται στο ΥΠΑΠΕΝ και λειτουργεί υπό την εποπτεία της Γενικής Διεύθυνσης Πολεοδομίας).

Όπως αποκαλύπτει η “Εφημερίδα των Συντακτών”, η συγκεκριμένη υπηρεσία δίνει την θετική της γνωμοδότηση για το έργο “… χωρίς την απαίτηση επιπρόσθετων όρων -προϋποθέσεων”.

Πέφτουν τα τσιμέντα στην “Αγια-Σοφιά”!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα “LiveSport”, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε ακόμα μια σημαντική κίνηση. Συγκεκριμένα, έδωσε εντολή για παραγγελία μπετόν στην εταιρία Τιτάν του Κανελλόπουλο, έχοντας σαν στόχο να είναι όλα έτοιμος για τις εργασίες των υποστυλωμάτων του νέου γηπέδου.

Από τη στιγμή λοιπόν που η ΑΕΚ θα πάρει στα χέρια της την άδεια για την έναρξη των εργασιών, θα είναι καθ’ όλα έτοιμη να ξεκινήσει αμέσως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε