Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παραλήρημα Άντι Λίλα! Χλευάζει τους αγιασμούς στην ομάδα και ειρωνεύεται τον Μητροπολίτη [vid]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ήταν Σεπτέμβριος του 2015, όταν ο Άντι Λίλα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς μετά το γκολ που σημείωσε στο “Γ. Καραϊσκάκης”, πανηγύρισε σχηματίζοντας τον αετό της Μεγάλης Αλβανίας. Οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν ενοχλεί σφόδρα από την ενέργειά του!

Το συμβάν μπορεί να ξεχάστηκε ο Άντι Λίλα όμως κάθε φορά που παίζει με την Εθνική Αλβανίας, βάζει και την δική του σφραγίδα, πανηγυρίζοντας με τον ίδιο τρόπο. Τις ημέρες αυτές βρίσκονταν στα Τίρανα και φρόντισε για μία ακόμη φορά να προκαλέσει με έναν άλλο τρόπο, που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει και πάλι αντιδράσεις.

Στο ξενοδοχείο που διαμένει, δέχθηκε την επίσκεψη ενός ακραίου ιμάμη… Στον εν λόγω ιμάμη, ο Λίλα και ένας ακόμη συμπαίκτης του στην Εθνική Αλβανίας, ο Αρμάντο Σαντίκου, “εξομολογούνται”!!

Μόνο που αυτό γίνεται μπροστά στην κάμερα την οποία χρησιμοποιεί ο ίδιος ο Ιμάμης κάνοντας ζωντανή μετάδοση στο Facebook. Ο Άντι Λίλα, δείχνε να απολαμβάνει την συνομιλία, ρωτά πόσοι τους παρακολουθούν, τους χαιρετά με ισλαμικό ασπασμό και συνεχίζει το παραλήρημα! Ενδεικτικό είναι ότι και τα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας.

Όλο το περιεχόμενο της συζήτησης, η οποία διαρκεί δεκαεπτά λεπτά είναι θρησκευτικού περιεχομένου. Ο Λίλα δείχνει ότι έχει πολύ τακτική επικοινωνία με τον συγκεκριμένο ιμάμη τον οποίο ενημερώνει για πολλά θέματα. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ κοροιδεύει τους τακτικούς αγιασμούς που γίνονται στην ομάδα. Ειρωνεύεται τους ιερείς αλλά και τον Μητροπολίτη, για τον οποίο λέει ότι εκείνος δεν του φίλησε του χέρι αλλά «το άρπαξε και το έσφιξε».

Σε άλλο σημείο, αναφέρει ότι την ώρα του αγιασμού, αυτός κρύβεται ώστε να μην πέσει πάνω του ούτε μία σταγόνα νερού. Εκτενές είναι το απόσπασμα στο οποίο αναφέρεται στον προπονητή του ΠΑΣ, ο οποίος όταν η ομάδα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ, θέλησε να κατευθύνει το λεωφορείο προς την Βέροια ώστε να προσκυνήσουν σε ένα μοναστήρι. Μάλιστα μιλά για ταλαιπωρία των παικτών μέσα στα χιόνια και μάλιστα χωρίς οι περισσότεροι να επιθυμούν κάτι τέτοιο, καθώς δεν είναι χριστιανοί.

Ο Λίλα αναφέρεται ακόμη σε έναν Σενεγαλέζο συμπαίκτη του στον ΠΑΣ, με τον οποίο είχαν “ομάδα προσευχής”.. Ο Σενεγαλέζος μάλιστα σε μία από τις προπονήσεις, μετά από αγιασμό, σημάδευε με την μπάλα τον ιερωμένο που είχε μείνει να τους παρακολουθήσει!!

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, σε όλη την διάρκεια της συζήτησης, δείχνει ότι την απολαμβάνει στο μέγιστο βαθμό και στο τέλος καυχιέται για την μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει στην αποστήθιση του κορανίου!!! Ο Άντι Λίλα προφανώς δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει.  Όμως δεν δικαιούται να ειρωνεύεται, να απαξιώνει και να χλευάζει μια άλλη θρησκεία, στην πόλη και την ομάδα που τον φιλοξενούν.. Τον λόγο πλέον έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα!


Skandal në kombëtare, Andi Lila dhe Ahmet… από albeu

 Πηγή: epiruspost.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε