Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Τα γνωρίζετε αυτά κ. Κοντονή;”

“Τα γνωρίζετε αυτά κ. Κοντονή;”

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Παναθηναϊκό, μετά τον ορισμό του Δημητρόπουλου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αλλά και του Καλογερόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Kύκλοι του “τριφυλλιού” τονίζουν: «Οι ορισμοί της ΚΕΔ συνεχίζουν να προκαλούν την κοινή λογική. Στον αγώνα μας στη Λιβαδειά διαιτητής ορίστηκε ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών και της εγκληματικής οργάνωσης – και με περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα- Δημητρόπουλος.

Βοηθοί του μπήκαν οι Τουμπακάρης και Τσολάκης που είχαν βρεθεί στην περίφημη σουίτα του «Καραϊσκάκης» στον αγώνα Ολυμπιακος- Μπάγερν. Ο ένας από τους δύο έχει και το παρατσούκλι «Ολυμπίκ».

Μάλλον από την αγάπη του προς τη Μαρσέιγ θα είναι…

Παρατηρητής διαιτησίας ο Κύρκος, ο άνθρωπος που τελείωσε από τη διαιτησία μετά από ντου του Μαρινάκη εναντίον του στα αποδυτήρια της Τρίπολης το 2011. Όσο για το ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη η ΚΕΔ όρισε τη γνωστή και ως Αγία Τριάδα, τους Καλογερόπουλο – Αλεξέα – Φραγκιαδάκη.

Ο Καλογερόπουλος πάει για ρεκόρ αγώνων του Ολυμπιακού αφού αυτός θα είναι ο πέμπτος τον τελευταίο χρόνο. Φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά τα καμώματά του στην Κομοτηνή. Τα γνωρίζετε όλα αυτά κ. Κοντονή;»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε