Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του στο Norman Atlantic – Συγκλονίζει η σύζυγός του

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του στο Norman Atlantic – Συγκλονίζει η σύζυγός του

Τις τελευταίες δραματικές στιγμές που έζησε με τον σύζυγό της, Γιώργο λίγο πριν εκείνος χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο πλοίο Norman Atlantic, περιέγραψε η Θεοδώρα Δούλη.

«Ο άντρας μου κοιμόταν», είπε η ίδια σε ερασιτεχνικό βίντεο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Ξαφνικά μύρισε τον καπνό από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο πλοίο, στο πίσω μέρος. «Μπροστά δεν είχε φωτιά», όπως είπε. Περιγράφοντας τις δραματικές ώρες είπε ότι όταν βγήκαν από την καμπίνα τους, επικρατούσε χαοτική κατάσταση.
«Μια «καταστροφή, ο κόσμος δεν ήξερε που να πάει», είπε χαρακτηριστικά.

Η αρχή του τέλους ήρθε όμως όταν προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε “βαρελάκι”, το σωστικό μέσο που φουσκώνει αυτόματα με την πτώση του στη θάλασσα.

Οπως είπε, σε αυτό επιβιβάστηκαν «πολλά άτομα» πριν προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο εκείνη και ο σύζυγός της.

Μιλώντας για την κα Δούλη στη ΝΕΡΙΤ, ο πρέσβης της χώρας μας στη Ρώμη, Θεμιστοκλής Δεμίρης, τόνισε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι καλή και φέρει μόνο κάποιους μώλωπες.

Ο 62χρονος Γιώργος Δούλης, κατάγεται από το μικρό χωριό Καταμάχη της Λάκας Σουλίου. Πριν από 40 χρόνια, μαζί με τη σύζυγό του Θεοδώρα, είχαν μεταναστεύσει στην Ελβετία αναζητώντας καλύτερη τύχη. Ζούσε στη Ζυρίχη. Στην Ελλάδα ό άτυχος άνδρας είχε να έρθει πέντε χρόνια. Η επιθυμία του να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα στην πατρίδα του στάθηκε μοιραία. Στην Ήπειρο, η οικογένεια έφτασε πριν από μία εβδομάδα και το Σάββατο το βράδυ, πήρε τον δρόμο της επιστροφής που στάθηκε μοιραία για τον Γιώργο Δούλη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε