Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

16χρονος πέταξε τη σορό της νεογέννητης κόρης του στο δρόμο

Ο πατέρας 16 χρονών. Η μητέρα 17 χρονών. Πέταξαν την σορό της νεογέννητης κόρης τους στο δρόμο. Συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Δεκαεξάχρονος συνελήφθη από την αστυνομία στο Χονγκ Κονγκ γιατί πέταξε τη σορό της νεογέννητης κόρης του στο δρόμο, ανακοίνωσαν οι αρχές στην αυτόνομη αυτή περιοχή της Κίνας σήμερα Πέμπτη.
 
Ο νεαρός και ένα συνομήλικό του αγόρι, φορώντας τις σχολικές τους στολές, εντοπίστηκαν να μεταφέρουν τη σορό του βρέφους μέσα σε μια πλαστική σακούλα το απόγευμα της Τετάρτης, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
 
Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο έφηβους και βρήκε την εγκαταλελειμμένη σορό του παιδιού. Ο θάνατος του βρέφους διαπιστώθηκε σε νοσοκομείο.
 
Μια κοπέλα 17 ετών, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι μητέρα του βρέφους, συνελήφθη σε διαμέρισμα σε προάστιο νωρίς σήμερα.
 
Οι έφηβοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι εμπόδισαν τη νόμιμη ταφή της σορού του βρέφους, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας.
 
Η υπόθεση προστίθεται σε μια σειρά από παρόμοια επεισόδια στο Χονγκ Κονγκ –μια κοινωνικά πολύ συντηρητική κοινωνία– όπου συχνά νεογέννητα καταλήγουν, ζωντανά ή νεκρά, στα σκουπίδια μετά από κυήσεις έφηβων κοριτσιών, που μένουν μυστικές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε