Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ακυβέρνητη μέσα στο πλήθος η Μερσεντές του Μεντβέντεφ – Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ρώσος πρόεδρος πιάστηκε… επ’ αυτοφώρω από τις κάμερες να κυνηγάει τη Μερσεντές του για να μην πέσει σε πλήθος ανθρώπων!

Το… ντροπιαστικό για τον Ρώσο πρόεδρο βίντεο αναρτήθηκε άμεσα στο διαδίκτυο και φυσικά προκάλεσε άκρως ειρωνικά σχόλια. Πώς μπορείς να οδηγείς μια χώρα αν δεν ξέρεις ούτε πώς παρκάρουν το αυτοκίνητο; Αυτό είναι το ενοχλητικό ερώτημα που θέτουν οι Ρώσοι μπλόγκερ στον πρόεδρο της χώρας τους.

Το επεισόδιο σημειώθηκε την Τρίτη στο Καζάν και καταγράφηκε σε βίντεο. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ βγήκε από την πολυτελή λιμουζίνα που οδηγούσε ο ίδιος αλλά το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του μόνο του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Στις εικόνες διακρίνεται η αυτοκινητοπομπή του Μεντβέντεφ, με τον ίδιο στο τιμόνι της Μερσεντές του. Ξαφνικά η κάμερα κουνιέται και αμέσως μετά δείχνει το όχημα να κατευθύνεται προς το πλήθος ενώ ο Ρώσος πρόεδρος τρέχει, μαζί με τους σωματοφύλακές του, για να το σταματήσουν.

Μάλλον ο Μεντβέντεφ ξέχασε να βάλει το λεβιέ των ταχυτήτων του αυτόματου αυτοκινήτου στη θέση “στάθμευση”, με αποτέλεσμα αυτό να συνεχίσει την πορεία του.

Μολονότι δικαιούνται οδηγό, συχνά οι πολιτικοί στη Ρωσία οδηγούν οι ίδιοι το αυτοκίνητό τους, με σκοπό να κάνουν εντύπωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε