Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 10 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απολύουν εργαζόμενες αν έχουν κάνει έκτρωση ή δεν έχουν παντρευτεί!

Απολύουν εργαζόμενες αν έχουν κάνει έκτρωση ή δεν έχουν παντρευτεί!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.08.2010 | 20:58
Πρώτη δημοσίευση: 12.08.2010 | 20:58

Γαλακτοβιομηχανία στη Μόσχα αποφάσισε εφαρμόσει «ορθόδοξους» θρησκευτικούς κανόνες εργασίας!

Η Ρούσκο Μόλοκο, βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων στην περιοχή της Μόσχας, ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει «ορθόδοξους» θρησκευτικούς κανόνες εργασίας, σύμφωνα με τους οποίους θα απολύονται αμέσως όλες οι υπάλληλοι που έχουν υποβληθεί σε άμβλωση και όλες αυτές που δεν έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο!

«Εάν μια γυναίκα έχει υποβληθεί σε άμβλωση, δεν θα μπορεί να εργάζεται στην επιχείρησή μας. Η έκτρωση είναι απλώς η δολοφονία μιας ζωής. Δεν επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με δολοφόνους« ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Βασίλ Μπόλκο-Βέλικι, μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Ηχώ της Μόσχας.

«Δεν είναι φυσιολογικό για ένα άτομο που έχει βαπτιστεί να έρχεται σε γάμου κοινωνία με πολιτικό τρόπο και όχι θρησκευτικό, όπως πρέπει. Οι μισθωτές που δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο έως τις 14 Οκτωβρίου θα απολυθούν», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας ανέφερε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρησή του θα πρέπει να ακολουθούν τους νέους κανόνες, που βασίζονται αποκλειστικά «στον ορθόδοξο πολιτισμό».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook