Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Είχε βάλει αγγελία για να βρει σαδιστές που θα ψήσουν τη φίλη του

Είχε βάλει αγγελία για να βρει σαδιστές που θα ψήσουν τη φίλη του
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.05.2012 | 18:44
Πρώτη δημοσίευση: 09.05.2012 | 18:34

 Ένας Ελβετός ο οποίος δημοσίευσε μια αγγελία στο Ίντερνετ ζητώντας "έμπειρους σαδιστές" για να βασανίσουν, να σκοτώσουν και να ψήσουν τη φίλη του και την κόρη της, δικάζεται από σήμερα στο Βίντερτουρ, κοντά στη Ζυρίχη.

Ο 53χρονος είχε βάλει την αγγελία σε ένα φόρουμ το 2010, παριστάνοντας το υποψήφιο θύμα. Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, σεξουαλικό καταναγκασμό και απαγωγή. Η εισαγγελία έχει ζητήσει να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 17 ετών και να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία.

Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος είπε ότι ανάρτησε την αγγελία μόνο για να εξάψει τη φαντασία του και ότι στόχος του δεν ήταν να δολοφονηθούν η γυναίκα και η 12χρονη κόρη της, σύμφωνα με την εφημερίδα Tages-Anzeiger.

Ωστόσο, στην αγγελία αυτή ανέφερε τη διεύθυνση των θυμάτων και περιέγραφε λεπτομερώς τι ήθελε να κάνει ο επίδοξος δολοφόνος. Το αξιοπερίεργο είναι ότι σχεδόν 40 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν και μάλιστα ένας από αυτούς πήγε μέσα στη νύχτα στο σπίτι της γυναίκας και της δήλωσε ότι "ήρθε να την σκοτώσει". Εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Μεταξύ αυτών που απάντησαν στην αγγελία ήταν και ένας μυστικός αστυνομικός, η έρευνα του οποίου οδήγησε στη σύλληψη του 53χρονου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο