Κυριακή, 19 Μαΐ
24oC Αθήνα

Σουηδία: Δυο ύποπτα πακέτα έφεραν… συναγερμό για έκρηξη!

Φωτογραφία EPA (ΑΡΧΕΙΟΥ)
Φωτογραφία EPA (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ασαφείς παραμένουν οι πληροφορίες για την έκρηξη που φέρεται να σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (31.03.2016) στο αεροδρόμιο Landvetter της Σουηδίας. Η αίθουσα εκκενώθηκε, ενώ όπως έγινε γνωστό βρέθηκαν και δυο “ύποπτες” πλαστικές τσάντες και ίσως η έκρηξη (αν έγινε τελικά) ήταν ελεγχόμενη.

Οι πρώτες αναφορές από την εφημερίδα Gotenborgs-Posten για έκρηξη στο αεροδρόμιο Landvetter, το δεύτερο μεγαλύτερο της Σουηδίας, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα και με άλλα σουηδικά ΜΜΕ, δεν έγινε έκρηξη αλλά επί τόπου βρίσκονται πυροτεχνουγοί καθώς βρέθηκαν δυο ύποπτες τσάντες. Το αεροδρόμιο είναι έξω από το Γκέτεμποργκ και σήμερα το πρωί έγινε τηλεφώνημα για απειλή βόμβας. Οι πληροφορίες είναι ακόμα συγκεχυμένες για το αν τελικά έγινε ελεγχόμενη έκρηξη από τους πυροτεχνουργούς ή όχι.

“Υπάρχει απειλή για βόμβα. Η αστυνομία ζήτησε τη βοήθειά μας” δήλωσε η Ματίλντα Γκούσταφσον, επικεφαλής της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης. Η εταιρία Swedavia, που διαχειρίζεται τη λειτουργία του αεροδρομίου, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε απειλή.

Σύμφωνα με το Forex Live, η έκρηξη ήταν ελεγχόμενη και έγινε στις δυο ύποπτες τσάντες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε