Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Έκρηξη γκαζιού στο κέντρο του Παρισιού – Απίστευτες εικόνες

Φωτογραφία Twitter
Φωτογραφία Twitter

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (01.04.2016) στο κέντρο του Παρισιού. Φωτογραφίες με καπνούς έκαναν αμέσως την εμφάνισή τους στα social media. Ο φόβος πως πρόκειται για ακόμη μια τρομοκρατική επίθεση διαλύθηκαν γρήγορα. Η αιτία της αναστάτωσης ήταν η έκρηξη γκαζιού σε διαμέρισμα, από την οποία τραυματίστηκαν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα σε συγκρότημα κατοικιών στο 6ο διαμέρισμα του Παρισιού. Αμέσως, φΦωτογραφίες με πυκνούς καπνούς “ανέβηκαν” στο twitter, ενώ μια άλλη δείχνει τους εργαζόμενους ενός εστιατορίου να απομακρύνονται από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής αφού πρόκειται για έκρηξη γκαζιού σε διαμέρισμα και όχι τρομοκρατική ενέργεια, όπως φοβήθηκαν πολύ στο πρώτο άκουσμα της είδησης. Οι εικόνες από το σημείο είναι συγκλονιστικές: γυαλιά σπασμένα παντού, διαμερίσματα κατεστραμμένα από την ισχυρότατη έκρηξη και αναφορές των γαλλικών μέσων για τουλάχιστον πέντε σοβαρά τραυματίες.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο διαμέρισμα και σε άλλα σπίτια που βρίσκονται στο ίδιο κτηριακό συγκρότημα είναι πολύ μεγάλες, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε