Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λίγα Σύννεφα 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Φέρε κορίτσια, αλλά να μην είναι πολύ ψηλά"

`Φέρε κορίτσια, αλλά να μην είναι πολύ ψηλά`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.09.2011 | 15:12
Πρώτη δημοσίευση: 17.09.2011 | 15:06

Νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τα ροζ πάρτι και την ακόρεστη - όπως φαίνεται -σεξουαλική όρεξη του ιταλού πρωθυπουργού έρχονται στη δημοσιότητα, μέσω ηχογραφημένων συνομιλιών στην υπόθεση του Τζιανπάολο Ταραντίνι, ο οποίος φέρεται να προμήθευε κορίτσια στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σε μία συνομιλία ο Μπερλουσκόνι ακούγεται να λέει στον επιχειρηματία από την Κάτω Ιταλία: "Μην φέρεις πολύ ψηλά κορίτσια, αφού κι εμείς δεν είμαστε ψηλοί". Πράγματι ο κ. Μπερλουσκόνι δεν φημίζεται για το ύψος του.

Σε ένα άλλο τηλεφώνημα ο ιταλός πρωθυπουργός αναφέρει ότι "πήγε με οκτώ κορίτσια μέσα σε ένα βράδυ" και περηφανεύτεται λέγοντας: "Θα μπορούσα όμως να πάω και με 11".

Αλλού αναφέρει ότι 40 γυναίκες έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι του και δεν φεύγουν, ενώ σε πολλά άλλα ζητά εναγωνίως πληροφορίες από τον Ταραντίνι για το πόσα και ποια νέα κορίτσια θα του φέρει.

Οι συνομιλίες αυτές έχουν οδηγήσει στην σύλληψη του επιχειρηματία για συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας γύρω από τον ιταλό πρωθυπουργό. Από την συναλλαγή τα κορίτσια αποκόμιζαν οφέλη όπως θέσεις σε κρατικά κανάλια, ενώ ο ίδιος ο Ταραντίνι φέρεται να έχει βγάλει περίπου 1 δισ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά οι εισαγγελικές αρχές θεωρούν ότι τα πήρε μέσω εκβιασμού του ιταλού πρωθυπουργού. Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι ανέφερε ότι τα έδωσε στον Ταραντινι, βοηθώντας "μία φτωχή οικογένεια".

Σημειώνεται τέλος ότι στις 13 του Σεπτεμβρίου ο ιταλός πρωθυπουργός έπρεπε να καταθέσει για την υπόθεση, ωστόσο - πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες για συνομιλίες με αξιωματούχους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - το απέφυγε.

Το επόμενο ραντεβού με τη δικαιοσύνη είναι στις 18 του μήνα και αν το αποφύγει οι εισαγγελείς μπορούν να διατάξουν βίαιη προσαγωγή.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
 1. Όλα κρίνονται απόψε στη νέα τηλεδιάσκεψη – Σύγκλιση Αθήνας – ΔΝΤ βλέπουν οι Βρυξέλλες Όλα κρίνονται απόψε στη νέα τηλεδιάσκεψη – Σύγκλιση Αθήνας – ΔΝΤ "βλέπουν" οι Βρυξέλλες
 2. Συναγερμός και… κοσμοσυρροή στο Μαξίμου μετά το μπλόκο των Βρυξελλών Συναγερμός και… κοσμοσυρροή στο Μαξίμου μετά το "μπλόκο" των Βρυξελλών
 3. Η πρόταση Τσακαλώτου και το ναυάγιο – Τελεσίγραφο και πιέσεις από τους δανειστές Η πρόταση Τσακαλώτου και το "ναυάγιο" – Τελεσίγραφο και πιέσεις από τους δανειστές
 4. Διαπραγματεύσεις: Βαρύ το κλίμα στις Βρυξέλλες! Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Διαπραγματεύσεις: Βαρύ το κλίμα στις Βρυξέλλες! Ολοκληρώθηκε η συνάντηση
 5. Ευρωπαίος αξιωματούχος: Μην περιμένετε θαύματα – Πολιτικοί οι λόγοι της καθυστέρησης Ευρωπαίος αξιωματούχος: "Μην περιμένετε θαύματα – Πολιτικοί οι λόγοι της καθυστέρησης"
 6. Διαπραγματεύσεις: Πυρετός για συμφωνία! Στις Βρυξέλλες οι υπουργοί, στα τηλέφωνα ο Τσίπρας Διαπραγματεύσεις: "Πυρετός" για συμφωνία! Στις Βρυξέλλες οι υπουργοί, στα τηλέφωνα ο Τσίπρας