Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με την Νταϊάνα έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: FACEBOOK

Εκτός από viral με 267.157 κοινοποιήσεις, 31.331 like και 2.539 σχόλια, αριθμοί που συνεχώς αυξάνονται, η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με την Νταϊάνα διχάζει τον κόσμο.

Κάποιος έκανε με photoshop το θαύμα του και έφερε την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα στη βάφτιση της εγγονής της πριγκίπισσας Σαρλότ.

Στη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τη Σαρλότ από τη βάφτιση της μικρής πριγκίπισσας προστέθηκε με δεξιοτεχνία η εικόνα της Νταϊάνα από φωτογραφία του 1997 με τη Μητέρα Τερέζα.

Η φωτογραφία του Αυγούστου του 1997 είχε τραβηχτεί δύο μόλις μήνες πριν από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Από τότε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει φροντίσει η ανάμνηση της μητέρας του να βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής του τόσο ως συζύγου όσο και ως πατέρα. Επέλεξαν μαζί με την Κέιτ ως ένα από τα μεσαία ονόματα της κορούλας τους το όνομα Νταϊάνα και τη βάφτισαν στην εκκλησία όπου είχε βαφτιστεί η μητέρα του το 1961.

Ακόμα και η απόφασή του να κάνουν το εξοχικό τους στο Norfolk και όχι στο Gloucestershire όπου ζει ο πατέρας του Κάρολος θεωρήθηκε από πολλούς ως υποστήριξη στη μητέρα του.

Ενώ δεν είναι σαφές ποιος έκανε το αμφιλεγόμενο photoshop, που χαρακτηρίζεται από ωραίο έως ανατριχιατικό, η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στις 4 Αυγούστου από τη Mary Kohnke, από το Μιλγουόκι, με τη λεζάντα “τι ωραία δουλειά στο photoshop… ας την κάνουμε viral”.

Τα σχόλια βέβαια στην ανάρτηση διχάζονται. “Πόσο εύχομαι να ήταν πραγματικό”, “υπέροχο συναίσθημα. Μου λείπει η πριγκίπισσά μας” αλλά και “αυτό μου προκαλεί ανατριχίλα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε