Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η ηφαιστειακή στάχτη κλείνει αεροδρόμια και στη Βρετανία

Η ηφαιστειακή στάχτη κλείνει αεροδρόμια και στη Βρετανία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.05.2010 | 18:48
Πρώτη δημοσίευση: 16.05.2010 | 13:43

Αεροδρόμια στο βόρειο τμήμα της Βρετανίας και στη Σκοτία θα κλείσουν, λόγω της μετακίνησης νέφους ηφαιστειακής τέφρας, όμως τα αεροδρόμια του Λονδίνου θα παραμείνουν ανοιχτά έως τουλάχιστον τις 18.00 GMT της Κυριακής.

Περιορισμοί είχαν ήδη επιβληθεί από χθες στο νησί της Ιρλανδίας. Όλα τα αεροδρόμια στη Βόρεια Ιρλανδία έχουν κλείσει, πολλά αεροδρόμια στο δυτικό τμήμα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας έχουν κλείσει. Το αεροδρόμιο του Δουβλίνου θα κλείσει από τις 21:00 ώρα Ελλάδος, έως τουλάχιστον τις 11:00 ώρα Ελλάδος της Δευτέρας, δήλωσε ο επικεφαλής της Ιρλανδικής Αεροπορικής Αρχής στο εθνικό ιρλανδικό δίκτυο RTE.

Από την Ιρλανδία, η ζώνη περιορισμού έχει επεκταθεί προς τα ανατολικά και τα νότια, φθάνοντας στο βόρειο τμήμα των βρετανικών νησιών σε μικρή απόσταση από Μπέρμιγχαμ (κέντρο) ", αλλά δεν θα πρέπει να επηρεάσει τα αεροδρόμια του Λονδίνου, για την χρονική περίοδο από τις 12:00 έως τις 18:00 GMT σήμερα, ανακοίνωσαν οι Εθνικές Υπηρεσίες Εναέριας Κυκλοφορίας (Nαts).   Διαδώστε αυτό το άρθρο