Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η πτήση 666 απογειώθηκε για HEL Παρασκευή και 13!

Η πτήση 666 απογειώθηκε για HEL Παρασκευή και 13!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 13.01.2017 | 15:48
Πρώτη δημοσίευση: 13.01.2017 | 15:48

Φαίνεται πως ο εθνικός αερομεταφορέας της Φινλανδίας δεν είναι καθόλου προληπτικός.

Έτσι η πτήση της Finnair AY666 απογειώθηκε από την Κοπεγχάγη για Ελσίνκι και το αεροδρόμιο HEL Παρασκευή και 13!

H Finnair κάνει αυτή την πτήση εδώ και χρόνια, αλλά γίνεται πάντα χαμός όταν συμβαίνει Παρασκευή και 13. Η τελευταία πτήση υπό παρόμοιες συνθήκες ήταν στις 13 Μαΐου 2016, με την πτήση να προσγειώνεται χωρίς προβλήματα.

"Είναι αστείο μεταξύ των πιλότων. Δεν είμαι προληπτικός. Είναι απλά μια σύμπτωση για μένα. Αν υπάρχει κάποιος επιβάτης που ανησυχεί για το 666, το πλήρωμα είναι πρόθυμο να τον βοηθήσει", τόνισε ο πιλότος Juha-Pekka Keidasto.

Όπως σημειώνουν στο άρθρο του RT, η λέξη Hexakosioihexekontahexaphobia χρησιμοποιείται για τη φοβία γύρω από τον αριθμό 666, ενώ για τον φόβο που σχετίζεται με την Παρασκευή και 13 ονομάζεται Paraskevidekatriaphobia από τις ελληνικές λέξεις Παρασκευή και δεκατρία.

Πηγή: RT


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εκπληκτικό! Ταΐζει το αδέσποτο και αυτό της φέρνει κάθε μέρα  δώρα ! Εκπληκτικό! Ταΐζει το αδέσποτο και αυτό της φέρνει κάθε μέρα "δώρα"!
  2. Εφιάλτης! Τσιτάχ ορμάει αστραπιαία σε φοιτήτρια! Σοκαριστικές στιγμές [vid] Εφιάλτης! Τσιτάχ ορμάει αστραπιαία σε φοιτήτρια! Σοκαριστικές στιγμές [vid]
  3. Η αντίδραση αυτού του άντρα όταν τον δάγκωσε μια χελώνα στο χέρι του! (vid) Η αντίδραση αυτού του άντρα όταν τον δάγκωσε μια χελώνα στο χέρι του! (vid)
  4. Συγκλονιστικό βίντεο: Κροκόδειλος γράπωσε την προβοσκίδα ελέφαντα! Συγκλονιστικό βίντεο: Κροκόδειλος γράπωσε την προβοσκίδα ελέφαντα!
  5. Πω-πώ! Η νέα γυμνή μόδα  ρίχνει  το Instagram! Ακατάλληλες φωτογραφίες Πω-πώ! Η νέα γυμνή μόδα "ρίχνει" το Instagram! Ακατάλληλες φωτογραφίες
  6. Nόμιζε ότι πέθανε η μαμά του και έκανε κάτι που της έσωσε τη ζωή! Nόμιζε ότι πέθανε η μαμά του και έκανε κάτι που της έσωσε τη ζωή!