Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μέσα στο σπίτι του μακελάρη του Ορλάντο! Ο χρόνος έχει σταματήσει στα Χριστούγεννα! (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Μέσα στο σπίτι του μακελάρη του Ορλάντο! Ο χρόνος έχει σταματήσει στα Χριστούγεννα! (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Ο άνθρωπος που σφαγίασε ποτισμένος από μίσος και μισαλοδοξία 49 συνανθρώπους του ζούσε σε ένα σπίτι στα προάστια που ο χρόνος είχε σταματήσει στα περασμένα Χριστούγεννα.Η πόρτα της εισοδου ειχε ακόμα κρεμασμένο το χριστουγεννιάτικο στεφάνι και το πατάκι της εισόδου ήταν κι εκείνο χριστουγεννιάτικο. Το διαμέρισμα 107 στο Φορντ Πιρς, ήταν το σπίτι του Ομάρ Ματίν στο οποίο έμενε από όταν είχε παντρευτεί την σύζυγό του. 

Η Daily Mail μπήκε μέσα στο σπίτι του μεκαλέρη του Ορλάντο και αυτά τα οποία θα δείτε είναι αποκαλυπτικά. Το σπίτι είναι ένα μνημείο αγάπης ενός πατέρα για τον γιο του. Παντού υπάρχουν φωτογραφίες του 3 ετών παιδιού του. Παιχνίδια, ένα μπάνιο διακοσμημένο με αξεσουάρ από την εμβληματική ταινία, Star Wars αλλά και ένα γιαταγάνι και ένα ημερολόγιο το οποίο έχει σημειωμένη την 7η Ιουνίου ως ημέρα της Κρίσης. Σχεδίαζε κάτι άλλο το οποίο απέτυχε για εκείνη την ημέρα; Αραγε θα μάθουμε ποτέ;

Είναι το διαμέρισμα στο οποίο έμενε ο μακελάρης του Ορλάντο και στο οποίο σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια το αιματηρό του σχέδιο. Ο Ομάρ Ματίν έμενε στο διαμέρισμα 107 από όταν χώρισε με την Σιτόρα Γιουσούφι το 2011. Τώρα συγκατοικούσε με την τωρινή του σύζυγο και μητερα του 3χρονου γιού του Νουρ Ζαχι Σαλμάν.

Οι τοίχοι του διαμερίσματος είναι γεμάτοι με φωτογραφίες του παιδιού του. Παιχνίδια όπως ένα ποδήλατο Spiderman, φορτηγάκια αλλά και πόστερ του Mickey Mouse είναι σε όλο το σπίτι.

Η κρεβατοκάμαρα του δράστη έχει κόκκινα σεντόνια και στην εταζέρα είναι μπαλόνια, φωτογραφίες και ένα γυνακείο άρωμα…

Πηγή – Φωτογραφίες: Daily Mail

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε