Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μισή λίρα θα πωλείται η νέα κυριακάτικη Sun

Μισή λίρα θα πωλείται η νέα κυριακάτικη Sun
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.02.2012 | 22:01

Η νέα λαϊκή εφημερίδα, Κυριακάτικη Σαν (The Sun on Sunday), θα κυκλοφορήσει αυτήν την Κυριακή και θα κοστίζει μόλις μισή λίρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της Ρούπερτ Μέρντοχ.

Η Sun θα κυκλοφορήσει την προσεχή Κυριακή σε αντικατάσταση της News of the World, η οποία αναγκάστηκε να κλείσει λόγω της εμπλοκής της σε σκάνδαλα υποκλοπών που αποκαλύφθηκαν το καλοκαίρι,

«Η τιμή της κυριακάτικης έκδοσης της Σαν θα είναι μόλις 0,50 πέννες και η σαββατιάτικη έκδοση θα χαμηλώσει επίσης στις 0,50 πέννες! Είναι ένα μεγάλο νέο για τους αναγνώστες και την οικονομία», τονίζει στον λογαρισμό του στο Twitter ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης.

Η νέα έκδοση της Sun, που αποτελεί την εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Βρετανία με 2,5 εκατ. αντίτυπα, αποβλέπει στην κάλυψη του κενού που άφησε η News of the World, φύλλο που αποτελούσε θεσμό στη χώρα με ιστορία 168 ετών, που ο Μέρντοχ αναγκάστηκε να κλείσει τον Ιούλιο μετά τις φοβερές αποκαλύψεις για τις τηλεφωνικές υποκλοπές.

Η NotW, που είχε 2,5 εκατ. αναγνώστες κάθε Κυριακή, πωλούνταν προς μία λίρα (1,20 ευρώ).

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εφημερίδα παρακολουθούσε τις συνδιαλέξεις 800 διαφορετικών προσώπων (προσωπικοτήτων, μελών της βασιλικής οικογένειας, ή πολιτών που βρίσκονταν στην επικαιρότητα) κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000. Ο Μέρντοχ που βρέθηκε στη δίνη του σκανδάλου αναγκάσθηκε να αποζημιώσει περίπου 50 θύματα των πρακτικών της εφημερίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται η Sun of Sunday

Συνέλαβαν 4 άτομα για τις υποκλοπές του Μέρντοχ   Διαδώστε αυτό το άρθρο