Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι πελάτες τα πήραν στο κρανίο και συνέλαβαν τους ληστές

Πήγαν να ληστέψουν ένα από τα μεγαλύτερα κοσμηματοπωλεία όμως δεν λογάριασαν καλά τους πελάτες και τους περαστικούς.
 
Όλα ξεκίνησαν στην οδό High Street Kenington στο Λονδίνο, και στο γνωστό κοσμηματοπωλείο Ernest Jones. Μέρα μεσημέρι 5 μηχανόβιοι ληστές πέφτουν με τις μηχανές τους στην βιτρίνα του μαγαζιού και την κάνουν γυαλιά καρφιά. Αρπάζουν ότι προλαβαίνουν και πάνε να φύγουνε.

 
Όμως στην έξοδο τους οργισμένοι πελάτες και περαστικοί αρχίζουν να τους χτυπάνε με ότι βρουν και ένας πετάει το ποδήλατο του και ακινητοποιεί τον έναν από τους ληστές.
Οι υπόλοιποι τέσσερις τρέχουν να κρυφτούν αφού δέχονται καταιγίδα από τσάντες και αντικείμενα. Μπαίνουν σε ένα πάρκο και μετά από λίγο συλλαμβάνονται άλλοι τρεις ενώ ο πέμπτος διαφεύγει για την ώρα.
 
Όσον αφορά τον πρώτο ληστή που πιάσανε; Παρέμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος ενώ οι πελάτες τον πατούσαν για να μην φύγει αφού είχαν εξοργιστεί τόσο πολύ από την ληστεία. Η περιοχή μάλιστα δέχεται συχνά τέτοιες επιθέσεις ληστών και οι περαστικοί αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

 
Αν και ο ληστής προσπαθούσε να τους φοβερίσει κρατώντας όπλο, μια ηλικιωμένη κυρία του γύρισε αμέσως την τσάντα στο χέρι και στο κεφάλι και οι υπόλοιποι του τράβηξαν και του έβγαλαν και την κουκούλα.

 
Μετά από λίγο ήρθε και η αστυνομία όπου τον παρέλαβε ενώ και οι υπόλοιποι τρεις οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του πέμπτου ληστή συνεχίζονται ενώ μέχρι στιγμής το κοσμηματοπωλείο δεν έχει ανακοινώσει την αξία των κοσμημάτων που κλάπηκαν. Αρκετά από αυτά βρέθηκαν όμως ένα σημαντικό μέρος των κλοπιμαίων τα έχει ο 5ος ληστής που διαφεύγει.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε