Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παλαιστίνια προτάσσει το στήθος της στα όπλα των ισραηλινών

Παλαιστίνια προτάσσει το στήθος της στα όπλα των ισραηλινών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.01.2011 | 10:11
Πρώτη δημοσίευση: 17.01.2011 | 10:08

Πολλές φορές δεν χρειάζεται μόνο όπλα για να κερδίσεις ένα πόλεμο. Πολλές φορές χρειάζεται και καρδιά, χρειάζεται ψυχή, να αψηφάς τον πόνο και τον θάνατο και να υπερασπίζεσαι αυτό που θεωρείς εσύ σωστό με οποιοδήποτε κόστος.

Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη κάποιο συννεφιασμένο πρωινό μερικούς μήνες πριν. Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και Ισραηλινούς είναι σφοδρότερες από ποτέ. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες μέρα με τη μέρα εξαρθρώνουν τις ομάδες αντίστασης και προωθούνται μέτρο – μέτρο. Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό. Οι Παλαιστίνιοι πολεμούν ακόμη και με σφεντόνες. Μικρά παιδιά, αμούστακα, όπως άλλωστε και οι Ισραηλινοί φαντάροι.

Κάποια στιγμή ετοιμάζονται να εισβάλουν σε κατοικίες πάνω σε ένα λόφο. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζεται μια κοπέλα. Είναι δεν είναι 18 χρονών. Κατεβαίνει τον λοφίσκο και στέκεται δίχως να μιλά μπροστά από τους στρατιώτες. Δεν κάνει καμία κίνηση, απλά τους εμποδίζει να στοχεύσουν και να πυροβολήσουν. Μπορεί τα όπλα τους να έχουν πλαστικές σφαίρες, η άσφαιρα πυρά, εκείνη όμως δεν το ξέρει ούτε την νοιάζει. Το μόνο που θέλει είναι να μην τους αφήσει να πυροβολήσουν. Κάνει το κορμί της ασπίδα.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο www.onalert.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο