Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Θα μας τρελάνουν! Μαντόνα και Σον Πεν ξανά μαζί;

Θα μας τρελάνουν! Μαντόνα και Σον Πεν ξανά μαζί;

Έχουν περάσει 3 δεκαετίες από τον χωρισμό τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μαντόνα και Σον Πεν δίνουν “τροφή” με κάθε τους εμφάνιση για αναθέρμανση του ειδυλλίου μετά τον πρόσφατο χωρισμό του διάσημου ηθοποιού από τη Σαρλίζ Θερόν.

“Ήταν και οι δύο στο ξενοδοχείο και κάθονταν στο μπαρ” σημείωσε άνθρωπος που τους είδε μαζί στη Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια. Από τότε που χάλασε ο αρραβώνας του με την επίσης διάσημη ηθοποιό Σαρλίζ Θερόν, τον Ιούνιο, ο Σον Πεν περνά πολύ περισσότερο χρόνο με την πρώην (πριν από 30 χρόνια!) γυναίκα του.

Είναι εντυπωσιακό πως αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο για να βρεθεί με τη διάσημη τραγουδίστρια μετά την αγωγή των 10 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε εναντίον του συνδημιουργού του “Empire” Lee Daniels για συκοφαντική δυσφήμιση. Είχε αναφερθεί στο βίαιο παρελθόν του ηθοποιού όταν θέλησε να υπερασπιστεί τον Terrence Howard. “Δεν έγινε τίποτα διαφορετικό από ό,τι στην περίπτωση του Μάρλον Μπράντο ή του Σον Πεν και ξαφνικά γίνεται δαίμονας”.

Ο Σον Πεν αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του παρελθόντος που τον ήθελαν να έχει επιτεθεί στη Μαντόνα και να την έχει δέσει σε καρέκλα το 1988. “Ο Πεν σε αντίθεση με τον Χάουαρντ δεν έχει συλληφθεί ούτε καταδικαστεί ποτέ για ενδοοικογενειακή βία, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν και να πιστοποιήσουν οι πρώην σύζυγοί του (μεταξύ των οποίων και η Μαντόνα)”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην αγωγή του.

“Είναι ο έρωτας της ζωής της”, ανέφερε πηγή στη New York Post, ενώ άνθρωπος κοντά στον Πεν και τη Μαντόνα σημείωσε ότι γίνεται λόγος για το τίποτα. “Είναι φίλοι. Ποιος ξέρει πόσο κοντά πραγματικά είναι μετά από τόσα χρόνια;”. Στο μεταξύ, η Μαντόνα είχε αναφερθεί στον Σον Πεν σε συναυλία της στο Μπρούκλιν τον περασμένο μήνα. “Έκανα συναυλία στο Madison Square Garden και ξαφνικά βλέπω τον πρώην άντρα μου! Μπορείτε να το φανταστείτε; Πριν από 30 χρόνια νευρίαζε μαζί μου επειδή αυτά που φορούσα στη σκηνή ήταν πάρα πολύ αποκαλυπτικά. Δεν είναι ψέμα. Μετά τη συναυλία μου έγραψε ένα γράμμα και μου είπε πως τελικά εκτιμά πολύ την τέχνη μου”. Η κόρη του διάσημου ηθοποιού, που γνώρισε πρόσφατα τη Μαντόνα, ανέφερε ότι θαυμάζει πολύ τη δουλειά της. “Είναι απλά καλοί φίλοι και πιστεύω ότι είναι πολύ γλυκό που έχουν μια τέτοια σχέση”.

Πηγή: Pagesix

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε