Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θρήνος για τον ηθοποιό Nick Lashaway – Νεκρός σε τροχαίο στα 28

Θρήνος για τον ηθοποιό Nick Lashaway – Νεκρός σε τροχαίο στα 28

Στα 28 του χρόνια έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο 28χρονος ηθοποιός Nick Lashaway. Συγκινούν τα λόγια της συμπρωταγωνίστριάς του στη σειρά Girls Lena Dunham.

Ο 28χρονος ηθοποιός Nick Lashaway, που εμφανίστηκε στη σειρά Girls του HBO, πέθανε σε τροχαίο τη Δευτέρα στο Framingham. Η συμπρωταγωνίστριά του Lena Dunham απέτισε συναισθηματικό φόρο τιμής στον “γλυκό Nick”.

“Μόλις άκουσα την απίστευτα θλιβερή είδηση ότι ο Nick Lashaway σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 8 Μαΐου. Ο Nick ήταν τόσο ταλαντούχος, αστείος και ευγενικός άνθρωπος και ήμασταν πολύ τυχεροί που τον είχαμε ως μέλος στην οικογένειά μας όταν υποδύθηκε τον Frank στο επεισόδιο 207. Θα θυμόμαστε πάντα την εβδομάδα που μοιραστήκαμε μαζί του, το παιχνιδιάρικο χαμόγελό του και πόσο μας έκανε να γελάμε όταν έπρεπε να μείνουμε ξύπνιοι όλη νύχτα στο δάσος. RIP γλυκέ Nick”, ήταν το μήνυμα που συνόδευε μια φωτογραφία του νεαρού ηθοποιού. 

Ο πρώην αστυνομικός Ted Piers τον βρήκε αναίσθητο στη θέση του οδηγού, ενώ το τζιπ του είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Τον έβγαλαν με τους γιους του και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσουν τα ασθενοφόρα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινό νοσοκομείο MetroWest Medical Center όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Richard Shepard, που σκηνοθέτησε τον Nick Lashaway στο επεισόδιο, έστειλε το δικό του αντίο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. “Θλιβερά νέα. Ο Nick Lashaway που ήταν τόσο καλός στο επεισόδιο “Video Games” της σειράς GIRLS πέθανε στα 28. Αστείος, γλυκός και ταλαντούχος. RIP”.

Ο νεαρός ηθοποιός εκτός από τη σειρά Girls είχε εμφανιστεί στις σειρές The X Files και 8 Simple Rules και στις ταινίες In Time, The 40-Year-Old Virgin και The Last Song.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε