Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τα πρωταπριλιάτικα αστεία των ξένων ΜΜΕ

Τα πρωταπριλιάτικα αστεία των ξένων ΜΜΕ

 Ο Γούιλιαμ Σαίξπηρ, ο άγγλος δραματουργός και ποιητής , ήταν στην πραγματικότητα Γάλλος, μετέδωσε σήμερα το BBC,

 σε μία από τις πολλές πρωταπριλιάτικες φάρσες που έκαναν σήμερα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

    Το πραγματικό όνομα της μητέρας του, της Μέρι Σαίξπηρ, το γένος Άρντεν, είναι στην πραγματικότητα Αρντέν (Ardennes), το όνομα του δάσους που βρίσκεται στη βόρεια Γαλλία, διαβεβαίωσε με πολύ σοβαρό τόνο ένα “ειδικός” στο BBC.

    “Φυσικά έχουμε τον Μολιέρο και τον Ρακίνα, αλλά θα κάνουμε χώρο και για τον Σαίξπηρ στο εθνικό Πάνθεον των μεγάλων συγγραφέων μας”, δήλωσε ο γάλλος πρώην υπουργός Πολιτισμού Τζακ Λανγκ, που πήρε μέρος οικειοθελώς στη φάρσα του BBC.

    Ο αμερικανικός διαδικτυακός όμιλος Google ανακοίνωσε σήμερα πως αποφάσισε να μετονομαστεί σε Topeka για να τιμήσει την πόλη του Κάνσας που πριν ένα μήνα αποφάσισε να μετονομαστεί σε Google, έγραψε ο όμιλος στο ιστολόγιό του.

    Ακόμα και στην πρώτη σελίδα της Google οι χρήστες έβλεπαν, αντί για το γνωστό λογότυπο, τη λέξη Topeka.

    Από τα μέσα Απριλίου τα αυτοκίνητα της Formula 1 θα κινούνται σε τρεις τροχούς, έγραψε το φιλανδικό κανάλι MTV3 στον ιστότοπό του.

    Ενα τσιπάκι τοποθετήθηκε σε όσους Σουηδούς εμβολιάστηκαν κατά του ιού της νέας γρίπης Α H1N1 και θα μπορούν να μπαίνουν στο μετρό χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο, έγραψε η σουηδική εφημερίδα Metro.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε