Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το μήλο κάτω από τη μηλιά - Παιδόφιλος ο γιός του γραμματέα του Χίτλερ;

Το μήλο κάτω από τη μηλιά - Παιδόφιλος ο γιός του γραμματέα του Χίτλερ;
Ο γραμματέας του Χίτλερ Μάρτιν Μπόρμαν
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.01.2011 | 06:04
Πρώτη δημοσίευση: 03.01.2011 | 22:58

Κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου αντιμετωπίζει ο μεγαλύτερος γιος του Μάρτιν Μπόρμαν, γραμματέα του Χίτλερ.

Ο Μάρτιν Μπόρμαν ο νεώτερος, ο 80χρονος γιος ενός από των σημαντικότερων στελεχών του ναζιστικού κόμματος, διάσημος στη Γερμανία και την Αυστρία για την εκστρατεία του κατά των εγκλημάτων του ναζιστικού καθεστώτος, κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά πρώην μαθητή σε εσωτερικό καθολικό σχολείο στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας όπου διατελούσε διευθυντής.

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον μαθητή, ο οποίος υποστήριξε ότι ο 30χρονος τότε Μπόρμαν, τον υποχρέωνε σε επανειλημμένες βίαιες σεξουαλικές συνευρέσεις όταν εκείνος ήταν 12 ετών.

Σύμφωνα μάλιστα με τη μαρτυρία του ιδίου, ο Μπόρμαν τον προειδοποίησε να μην μιλήσει σε κανέναν για αυτό, ούτε στην «ίδια του τη μητέρα», καθώς «κανείς δεν επρόκειτο να τον πιστέψει».

Από την πλευρά του ο Μπόρμαν, ο οποίος υπηρέτησε ως καθολικός ιεραπόστολος, ιερέας και ομιλητής κατά του Ολοκαυτώματος, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτε για το περιστατικό.   Διαδώστε αυτό το άρθρο