Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραμπ: Κάνει “οντισιόν” για υπουργούς παρέα με εκατομμυριούχους φίλους του!

ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS

Σε άλλο επίπεδο το έχει πάει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φορντίζει να “διαφημίζει” με τον τρόπο του πόσο “ελαφριά” έχει πάρει το γεγονός πως είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ενδεικτικό της “ανεμελιάς του Ντόναλντ τραμπ, είναι το ότι ζητάει συμβουλές από τους δισεκατομμυριούχους φίλους του για τα άτομα που θα στελεχώσουν την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών ενώ τους καλεί να δώσουν το “παρών” στις συνεντεύξεις Τύπου που δίνει στον Λευκό Οίκο.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico, το οποίο επικαλείται άτομο που ήταν μπροστά, ο Ντόναλντ Τραμπ, τον περασμένο Νοέμβριο – λίγες μέρες αφότου είχε κερδίσει τις προεδρικές εκλογές – κατά τη διάρκεια ενός δείπνου σε ένα golf club στο Νιου Τζέρσει συνομίλησε με τους δισεκατομμύριους φίλους του για την διακυβένρηση των ΗΠΑ ενώ τους ξεχώρισε από τους… κοινούς θνητούς, χαρακτηρίζοντας τους “ξεχωριστούς”.

Έχουμε πολλές συνεντεύξεις αύριο – στρατηγών, δικτάτορων, έχουμε τα πάντα” είπε ο Τραμπ στους παρευρισκόμενους. “Ίσως να θέλετε να έλθετε. Θα έχει πλάκα. Από αύριο ήδη δουλεύουμε. Έχουμε συναντήσεις κάθε 15 με 20 λεπτά με διαφορετικούς ανθρώπους της κυβέρνησης” πρόσθεσε. 

Θα μιλήσουμε με όλους. Θα πάρουμε συνέντευξη και από τον γραμματέα του κράτους. Αν θέλετε να έλθετε θα είναι τέλεια… Οπότε ίσως να θέλετε να έλθετε” τόνισε. 

Από αυτά αλλά και απο το γεγονός πως όποτε βρίσκει ευκαιρία φεύγει και παραθερίζει στο εξοχικό του στο Mar – a – Lago της Φλόριντα, φαίνεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ νιώθει μόναξια στον Λευκό Οίκο. Όταν επισκέπτεται το εξοχικό του νιώθει σαν να επιστρέφει στη βάση του όπου νιώθει ότι σχεδόν όλοι εκεί είναι σαν κι αυτόν. 

Αυτή είναι η πραγματική μου ομάδα” είχε πει στο Golf Club στο Bedminster, στις 18 του Νοέμβρη. “Αυτοί οι άνθρωποι ήταν κοντά μου από την αρχή, όταν κανείς δεν ήξερε πως θα εξελιχθεί αυτό το τέρας. Σας βλέπω όλους. Σας αναγνωρίζω όλους 100%”.

Μάλιστα, στο παρελθόν στο ίδιο club ο Τραμπ είχε πει σε ένα μέλος που έκατσε στο τραπέζι του: “τώρα συζητούσαμε  για το ποιος είναι η καλύτερη επιλογή για την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών, ποιον θα πάρουμε, ποιον θα αφήσουμε. Εσύ έχεις κάποια πρόταση;”.

Ο ίδιος, μάλιστα, τους έχει ξεχωρίσει από τους κοινούς θνητούς λέγοντας σε περίπου 100 δισεκατομμυριούχους πως “εσείς είστε οι ξεχωριστοί”.

Πηγή: Politico

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε