Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρολάροντας τη Μέρκελ… μπροστά στα μάτια της! (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Φωτογραφία EPA / DPA
Φωτογραφία EPA / DPA

Να σε δέχεται η Άνγκελα Μέρκελ στην καγκελαρία και να την… τρολάρεις μπροστά στα μάτια της. Κι όμως, το έκαναν δυο διεθνείς παίκτες της εθνικής ομάδας χάντμπολ της Γερμανίας, που κατέκτησε πριν από μερικές μέρες το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πολωνία!

Για να τιμήσει την εθνική ομάδα που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο χάντμπολ τον Ιανουάριο, η Μέρκελ κάλεσε τους διεθνείς και μέλη της Ομοσπονδίας στην καγκελαρία. Αφού της δώρισαν τη φανέλα του αρχηγού και έβγαλαν και selfie, την οποία η καγκελάριος ανέβασε στην σελίδα της στο instagram, αποφάσισαν να βγάλουν και άλλες “οικογενειακές” φωτογραφίες.

 

Beim Empfang der deutschen #Handball-Nationalmannschaft macht Uwe #Gensheimer ein Selfie mit Bundeskanzlerin Angela #Merkel. #DHB #badboys

A photo posted by Angela Merkel (@bundeskanzlerin) on

Σε μια από αυτές, δυο διεθνείς, ο Uwe Gensheimer και ο Johannes Sellin αποφάσισαν να… τιμήσουν τη Μέρκελ με έναν ξεχωριστό τρόπο. Που το λες και τρολάρισμα: την ώρα που έφτασε η καγκελάριος για τη φωτογραφία, σχημάτισαν με τα χέρια τους το «Merkel diamond». Έκαναν, σε απλά λόγια, την κίνηση που χαρακτηρίζει τη Μέρκελ, αυτή που ενώνει τα χέρια της μπροστά της.

Φωτογραφία EPA / DPA

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε