Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζει με τη 19χρονη έγκυο ερωμένη και τη γυναίκα του!

Ζει με τη 19χρονη έγκυο ερωμένη και τη γυναίκα του!

Φαντάζει σενάριο αμερικάνικου δράματος κι όμως είναι πραγματικό συμβάν. Η 44χρονη Belinda έδωσε τις ευχές και τις ευλογίες της στον 60χρονο σύζυγό της Thom Miller, που σκοπεύει να παντρευτεί τη 19χρονη σύντροφό του.

Ο 60χρονος είναι πάστορας και μάλλον είναι από τους πολύ τυχερούς άνδρες στον πλανήτη μιας και έχει την πλήρη υποστήριξη της γυναίκας του, να προχωρήσει στην επισημοποίηση της σχέσης του με την 19χρονη Reba.

Ο Thom είχε εμπλακεί σε παράνομες πράξεις και το όνομα του ήταν συνδεδεμένο με τη μαφία, αλλά αποφάσισε να στραφεί στο Θεό και να βρει τη συγχώρεση σε αυτόν, όπως αναφέρει ο ίδιος. Οι δύο γυναίκες, είναι περήφανες για τον άνδρα του σπιτιού και τον αγαπάνε και οι δύο πολύ. Αντίστοιχα, παίρνουν και οι δύο αγάπη και φροντίδα και αυτό τους κρατά ενωμένους. Βέβαια, ο Miller, τονίζει ότι μόνο ο ίδιος έχει το δικαίωμα αυτής της διπλής ευχαρίστησης, αλλά δεσμεύεται πως αναλαμβάνει να βγάλει εις πέρας τα συζυγικά του καθήκοντα απέναντι και στις δύο γυναίκες.

Πως λοιπόν έχει μοιράσει τον εαυτό του; Τρεις ημέρες στην κάθε σύζυγο. Σε ένα σπιτικό που μένουν και οι τρεις μαζί. Ο Thom και η Belinda γνώριζαν την Reba Kerfoot από όταν ήταν μωρό, μέσω των γονιών της. Όπως δήλωσε η Reba, ”Στην αρχή η οικογένειά μου σκέφτηκε ότι αυτό που κάναμε δεν ήταν σωστό αλλά πλέον είναι ευχαριστημένοι, γιατί ξέρουν πως είμαι χαρούμενη. Ένας φίλος μου, μού είπε ότι ήταν παράξενο να παντρευτώ έναν ήδη παντρεμένο άνθρωπο, αλλά στο τέλος είπε ότι θα με υποστηρίξει αρκεί να είμαι ευτυχισμένη. Το ρομαντικό, αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι, είναι πως και οι δύο γάμοι τελέσθηκαν στην ίδια εκκλησία, με εφτά χρόνια διαφορά.

 

Η πρώτη σύζυγος, βέβαια, που κακά τα ψέμματα έχασε αυτό που λένε, ‘αποκλειστικότητα’, δηλώνει ”Προσπαθώ να μην ζηλεύω. Ξέρω ότι είναι έγκυος, και το μωρό θα έχει δύο μαμάδες. Σε περίπτωση που η μαμά Reba χρειάζεται ένα διάλειμμα, τότε αναλαμβάνω εγώ”.

Όπως ανέφεραν, ”Η όλη κατάσταση λειτουργεί για εμάς. Ο Thom μόνο επιτρέπεται να έχει περισσότερους από έναν συντρόφους και εμείς το δεχόμαστε αυτό. Έχουν υπάρξει τσακωμοί και ζήλιες μεταξύ μας, αλλά τα αντιμετωπίζουμε όλα”. Ο Thom ανέφερε, ”Σεξουαλικά δεν έχω καμία προτίμηση και ανυπομονώ να περνάω τον χρόνο μου και με τις δύο συζύγους”. Βέβαια, ο 60χρονος, δεν έχει τις ευλογίες της τοπικής κοινωνίας, αλλά δεν πτοείται. ”Πρέπει να δεχτούμε ότι αν κάτι κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους είναι σωστό και να πάψουμε να το πολεμάμε”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε