Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζεράρ Ντεπαρντιέ – Παγκόσμιος σάλος με διαφήμιση να σκοτώνει ελάφι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζεράρ Ντεπαρντιέ – Παγκόσμιος σάλος με διαφήμιση να σκοτώνει ελάφι (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμια κατακραυγή έχει ξεσπάσει μετά τη διαφήμιση του γνωστού ηθοποιού Gerard Depardieu για την ελβετική εταιρεία ρολογιών Cvtos. “Proud to be Russian” λέει στο σποτάκι ο Ντεπαρντιέ, ποζάροντας δίπλα σε ένα νεκρό ελάφι.

Ο διάσημος ηθοποιός, που προκάλεσε την οργή των Γάλλων συμπατριωτών του όταν απέκτησε ρωσικό διαβατήριο για να αποφύγει να πληρώσει φόρους, φαίνεται σκυμμένος πάνω από ένα νεκρό ελάφι. Η διαφήμιση του 67χρονου ηθοποιού, όπου εμφανίζεται δίπλα στο νεκρό ζώο με κουστούμι, έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο. Εκθειάζει τα ρολόγια της συγκεκριμένης εταιρείας, σημειώνοντας πως για να σκοτώσεις ένα ελάφι, πρέπει να είσαι πάντα στην ώρα σου.

“Είναι ό,τι πιο φτηνό να δείξεις κακομεταχείριση ζώων για εμπορικούς σκοπούς”, σημείωσε η Natalia Balet. Το online γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο “Metro” χαρακτήρισε τη διαφήμιση χυδαία, ενώ το περιοδικό GQ έκανε λόγο για “αηδιαστικά λογοπαίγνια και αξιολύπητη ποιότητα παραγωγής”. Χαρακτηρίζοντας τη διαφήμιση ενοχλητική, η Le Figaro σημείωσε πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έχει εξοργίσει τους Γάλλους με την προκλητική και αδέξια συμπεριφορά του.

Ήταν το 2011 που είχε ουρήσει στο χαλί αεροπλάνου ενώ ταξίδευε από το Παρίσι στο Δουβλίνο, ενώ ένα χρόνο αργότερα είχε κατηγορηθεί επειδή γρονθοκόπησε οδηγό στο Παρίσι. Έχει επίσης συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης μετά το τροχαίο που είχε με το μηχανάκι του στη γαλλική πρωτεύουσα.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε