Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανάγκασαν νοσοκόμες να παρουσιάσουν «σέξι χορούς» για υψηλόβαθμους αξιωματούχους

νοσοκόμες

Ντροπιασμένες οι νοσοκόμες σε νοσοκομείο της Νότιας Κορέας που εξαναγκάστηκαν να κάνουν ένα “σέξι χορό” μπροστά σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους.

Ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων όταν αναρτήθηκε στο ίντερνετ βίντεο από τον αναγκαστικό σέξι χορό νοσοκόμων για υψηλόβαθμους αξιωματούχους.

Φορούσαν κοντά σορτσάκια και τοπ σε ετήσιο αθλητικό γεγονός που διοργανώθηκε τον Οκτώβριο. Οι νοσοκόμες αναφέρουν ότι εργάζονται στο Sacred Heart Hospital, στην πόλη Chuncheon.

“Εκείνες που συνήθως αναγκάζονται να χορέψουν είναι οι νοσοκόμες που έχουν προσληφθεί πρόσφατα και δεν μπορούν να αρνηθούν”, σχολίασε νοσοκόμα στα social media.

“Αναγκαστήκαμε να χορέψουμε μπροστά σε υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης που κάθονταν δίπλα δίπλα σε ένα μακρύ τραπέζι”.

Σάλος για τον “σέξι χορό” από νοσοκόμες

Η κορεατική ένωση νοσοκόμων ζήτησε εξονυχιστική έρευνα για το συμβάν. “Υπάρχουν πολλοί νοσηλευτές που υποφέρουν από έντονο φόρτο εργασίας, χαμηλούς μισθούς και συχνές υπερωρίες λόγω της αίσθησης καθήκοντος και του επαγγέλματός τους. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, το σκάνδαλο ήταν δυσφημιστικό και προσβλητικό για τους νοσηλευτές”.

Αφού αναρτήθηκε το βίντεο και μετά τον σάλο που προκλήθηκε πολλοί νοσηλευτές ανέφεραν ότι έχουν αναγκαστεί να κάνουν παρόμοιους χορούς. “Έπρεπε να ξαπλώσουμε στο πάτωμα και να ανοίξουμε τα πόδια μας μπροστά σε ασθενείς και τους συνοδούς τους”, έγραψε μια νοσοκόμα.

Άλλη νοσοκόμα ανέφερε ότι έκλαιγαν για να δείξουν την ταπείνωσή τους αλλά οι αξιωματούχοι απλά αγνόησαν τις καταγγελίες τους.

Το υπουργείο Απασχόλησης και Εργασίας δήλωσε ότι διερευνά τις καταγγελίες. “Αν βρούμε νομικά προβλήματα θα καλέσουμε τους υπεύθυνους”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις