Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ένοχος ο πατέρας που πέταξε την κόρη του από γέφυρα

Ο πα-τέρας που πέταξε το 4χρονο κοριτσάκι του από την γέφυρα. ΦΩΤΟ Herald Sun Australia
Αν και υπήρχαν επιφυλάξεις από τους ενόρκους για την ψυχική υγεία του κατηγορούμενου τελικά αποφάσισαν την ενοχή του. Περιμένει τώρα την ποινή του.

Πέντε ημέρες και ατελείωτες ώρες συνεδριάσεων χρειάστηκαν οι ένορκοι για να αποφανθούν για την τύχη του 37χρονου Αρθουρ Φρίμαν, ο οποίος κατηγορείτο ότι πέταξε την τετράχρονη κόρη του Ντάρσι από τη γέφυρα του Γουέστ Γκέιτ, το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου του 2009.
 
Η αργοπορία των ενόρκων, πέντε ανδρών και επτά γυναικών, οφειλόταν στο γεγονός ότι ορισμένοι απ’ αυτούς διατηρούσαν επιφυλάξεις για την ψυχική υγεία του κατηγορούμενου, κατά τη διάρκεια της αποτρόπαιης πράξης του.
 

Τελικά, μετά από την τελευταία μαραθώνια συνεδρίαση, αποφάνθηκαν ότι ο 37χρονος Φρίμαν ήταν ένοχος και προέβη στην απέλπιδα αυτή πράξη για να εκδικηθεί την εν διάσταση σύζυγό του, η οποία την προηγούμενη μέρα είχε κερδίσει τη δίκη για την κηδεμονία των τριών ανήλικων παιδιών τους.

H μικρούλα Ντάρσι

 
Ο κατηγορούμενος άκουσε την ετυμηγορία των ενόρκων, με σταυρωμένα χέρια και ανέκφραστο πρόσωπο, χωρίς να πει ούτε λέξη. Τώρα περιμένει την ποινή που θα του επιβάλει το δικαστήριο.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε