Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Εβραϊκή εφημερίδα έκοψε την Κλίντον από την επίμαχη φωτογραφία

Η φωτογραφία έγινε πλέον από τις πιο γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Όμως μια εβραϊκή εφημερίδα αποφάσισε να την παρουσιάσει στους αναγνώστες της παραποιημένη.

Ο λόγος για την γνωστή πλέον φωτογραφία όπου το αμερικανικό επιτελείο του Ομπάμα παρακολουθεί αποσβολωμένο την επίθεση όπου σκοτώθηκε ο Μπιν Λάντεν.
 
Στην φωτογραφία αυτή λοιπόν φαίνονται και δύο γυναίκες. Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον που με ένα ύφος σοκαρισμένο κοιτάει την οθόνη, ενώ η ίδια είπε πως είχε αλλεργία και την έπιασε βήχας, και μία δεύτερη κυρία η ειδική σε θέμα τρομοκρατίας αναλύτρια Όντρεϊ Τόμασεν.
 

Όμως μια εβραϊκή εφημερίδα της Νέας Υόρκης η Der Tzitung, (The Time) αποφάσισε να περάσει από επεξεργασία την εικόνα και να “κόψει” την Χίλαρι και την Τόμασεν λέγοντας μάλιστα όταν ερωτήθηκαν πως ήταν ακατάλληλα ντυμένες για γυναίκες!
 
“Απορώ τι θεώρησαν ακατάλληλο. Το σακάκι ή το παντελόνι της κ.Κλίντον. Ήταν και οι δύο μια χαρά ντυμένες”, είπε ο Ραβίνος Τζάσον Μίλερ. “Δεν ήταν καθόλου ρατσίστικη η στάση των δύο γυναικών. Αντιθέτως ρατσιστική είναι η στάση της εφημερίδας”, καταλήγει ο Μίλερ.
 
Πάντως η εφημερίδα είναι η πρώτη στον κόσμο που λογοκρίνει την συγκεκριμένη φωτογραφία.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε