Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απίστευτη φάρσα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Madame Tussauds! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη φάρσα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Madame Tussauds! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η “ύπουλη” συνεργασία του πιο διάσημου μουσείου κέρινων ομοιομάτων στον κόσμο Madame Tussauds με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Ο 67χρονος ηθοποιός πήρε τη θέση του κέρινου ομοιόματός του, τρομάζοντας όταν “ζωντάνευε” τους ανυποψίαστους επισκέπτες και λάτρεις του “Terminator”.


“Είναι ο δούρειος ίππος μου. Κάνω γελοία πράγματα και περνάω καλά, αλλά παράλληλα στρέφω την προσοχή σας σε κάτι πολύ κοντά στην καρδιά μου”, σημείωσε αναφερόμενος στο φιλανθρωπικό του έργο After-School All-Stars.

“Δεν είναι έργο ματαιοδοξίας. Γνωρίζω τη δύναμη των προγραμμάτων μετά το σχολείο στη ζωή των παιδιών και για αυτό άρχισα τα After-School All-Stars πριν από περισσότερα από 25 χρόνια.

Έχω μιλήσει με εκπαιδευτικούς, αστυνομικούς, γονείς και το σημαντικότερο με νέους και ποτέ δεν έχω δει τέτοια ομοφωνία.

Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι τα παιδιά μας και αδιαμφισβήτητα υποεκπροσωπούνται και έτσι καταλήγουμε να ξοδεύουμε πολλά χρήματα στους ενήλικες και όχι στα νέους.

Γι’ αυτό και ταξιδεύω στην Ουάσιγκτον κάθε φορά που συζητούν τον περιορισμό της μετασχολικής χρηματοδότησης. Ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν θα ρίξουν τους νέους”, σημείωσε μιλώντας στο Reddit.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε