Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Γυναικολόγος μέλος κυκλώματος που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια

Γυναικολόγος μέλος κυκλώματος που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια

Οι αστυνομικές αρχές της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης εξάρθρωσαν κύκλωμα παράνομης εμπορίας ανθρώπων και πορνείας κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Βοσνίας, συνελήφθη μεγάλος αριθμός υπόπτων για συμμετοχή στο κύκλωμα, μεταξύ των οποίων ένας γιατρός και ένας εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής.

Η εισαγγελία της Βοσνίας ανακοίνωσε ότι μεταξύ των θυμάτων είναι και ανήλικα πρόσωπα και ότι για την προστασία τους δεν είναι δυνατό να δημοσιοποιήσει περισσότερα στοιχεία.

Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τα θύματα ήταν ανήλικες κοπέλες από την Κροατία και από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, οι οποίες την ημέρα εργάζονταν ως σερβιτόρες στην πόλη Τσάζιν και το βράδυ εξαναγκάζονταν σε πορνεία από τα μέλη του κυκλώματος.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Νεζάβισνε Νόβινε» της Μπάνια Λούκα αναφέρεται ότι μέλη της κρατικής υπηρεσίας ερευνών και προστασίας (SIPA) συνέλαβαν χθες ως υπόπτους για συμμετοχή στο κύκλωμα έναν ιδιοκτήτη καταστημάτων και εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση για διακίνηση λαθρομεταναστών προς τη δυτική Ευρώπη και ένα γυναικολόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

44χρονος μένει άνεργος και η γυναίκα του γίνεται πόρνη για να ζήσουν

Χανιά: Tις “έβγαλε” στην πορνεία με το ζόρι!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε