Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Κινά διαψεύδει τα σενάρια κυβερνοπολέμου με τις ΗΠΑ!

Σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Κίνας διέψευσε τα σενάρια που υπάρχουν για κυβερνοπόλεμο της χώρας του με τις ΗΠΑ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Κίνας είπε σε ξένους ανταποκριτές ότι δεν υπάρχει κανένας κυβερνοπόλεμος μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ.

Έτσι η Κίνα αρνείται κάθε ανάμειξη που την θέλουν να έχει στις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον αμερικάνικων εταιριών.

Εκτός από τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί, τον τελευταίο καιρό, οι εταιρείες τεχνολογίας όπως η Sony, η Nintendo, η Sega κ.λπ, έχουν γίνει επιθέσεις και σε σημαντικούς φορείς σε όλο τον κόσμο όπως στο ΔΝΤ και στη CIA.

Έτσι με αφορμή αυτές τις επιθέσεις, κάποιοι υποθέτουν ότι υπάρχει ένας ακήρυχτος ψηφιακός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και ΗΠΑ.

Όμως απ’ οτι φαίνεται ο Κινέζος υπουργός, έχει άλλη άποψη αφού δήλωσε οτι και η Κίνα είναι στόχος επιθέσεων τον τελευταίο καιρό, ακριβώς όπως και οι ΗΠΑ.

Επίσης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία ανάμειξη των αρχών στο θέμα αυτό και οτι βρίσκονται σε συνεχείς διαλόγους με τους Αμερικανούς για να βρουν τρόπους για να σταματήσει η κατάχρηση της τεχνολογίας.

Πάντως παρά τις δηλώσει του Κινέζου υπουργού, υπάρχουν ακόμα πολλά σενάρια φαντασίας και μη, που θέλουν πολλές κυβερνήσεις να είναι υπεύθυνες για διάφορες ψηφιακές επιθέσεις….

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε