Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κατά συρροήν δολοφόνος σκοτώνει ιερόδουλες

Aξιωματούχοι πρόσεξαν ότι οι νέες ανακαλύψεις συνδέονται με τα πέντε πτώματα που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες.

Φαίνεται ότι αναβιώνει ο μύθος του Τζακ του Αντεροβγάλτη στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή τη φορά, καθώς ακόμη τρία πτώματα γυναικών βρέθηκαν χθες σε παραλία κοντά στην Νέα Υόρκη, αυξάνοντας σε οκτώ τον αριθμό των νεκρών που βρέθηκαν στο ίδιο σημείο.
 
Η αστυνομία της επαρχία Σάφολκ υποπτεύονται ότι πρόκειται για κατά συρροήν δολοφόνο.
 
Τέσσερις νεκρές ιερόδουλες είχαν βρεθεί νεκρές στο σημείο τον Δεκέμβριο, ενώ ένα πέμπτο πτώμα που βρέθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.
 
Τα πρόσφατα νεκρά σώματα εντοπίστηκαν σε ένα κοίλωμα από χαμόκλαδα στην παραλία Gilgo, ένα νησί νοτίως του Λονγκ Αϊλαντ, περίπου 70 χιλιόμετρα ανατολικά της Νέας Υόρκης, σε απόσταση 500 μέτρων το ένα από το άλλο.
 
Η αστυνομία ανακάλυψε τα τρία νέα πτώματα περίπου ένα μίλι ανατολικότερα από το σημείο που βρέθηκαν τα προηγούμενα.
 
Αξιωματούχοι πρόσεξαν ότι οι νέες ανακαλύψεις συνδέονται με τα πέντε πτώματα που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες.
 
Η έρευνα αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.
 
Οι ερευνητές χρειάστηκαν έναν μήνα για να ταυτοποιήσουν την πρώτη ομάδα πτωμάτων με την μέθοδο του DNA και το οδοντιατρικό ιστορικό, καθώς οι ιερόδουλες κανόνιζαν να συνατήσουν πελάτες μέσω αγγελιών ή ιστοσελίδων.
 
Οπως ανακοίνωσαν, οι έρευνες θα συνεχιστούν για το πτώμα της Σάναν Γκίλμπερτ, μία γυναίκα από το Νιου Τζέρσι, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά κοντά στην Oak Beach, όπου είχε προγραμματίσει συνάντηση με πελάτη μέσω αγγελίας.
 
Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στις Αρχές ότι η γυναίκα, που πιστεύεται ότι είναι η Γκίλμπερτ, είχε πάει στο σπίτι του τα ξημερώματα ζητώντας βοήθεια και μετά εξαφανίστηκε.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε