Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Λος Άντζελες – Ο οδηγός «πέταξε» από τη μηχανή

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Λος Άντζελες - Ο οδηγός «πέταξε» από τη μηχανή

Με σοκαριστικό τρόπο έληξε μια καταδίωξη στο Λος Άντζελες, όταν ο οδηγός μηχανής συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα και… πέταξε στον αέρα, σε ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες Πέμπτη (20.1.2022) στις ΗΠΑ.

Η καταδίωξη γινόταν στη Λεωφόρο Ρόσκο, στο Λος Άντζελες, με τον οδηγό της μηχανής να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να ξεφύγει από την αστυνομία, η οποία βρισκόταν στο… κατόπι του με ένα ελικόπτερο.

Ο αναβάτης συγκρούστηκε μετωπικά με ένα όχημα που επιχειρούσε να στρίψει αριστερά σε μια διασταύρωση και εκτοξεύτηκε στον αέρα, με τις εικόνες του παρακάτω βίντεο να είναι σκληρές.

Σύμφωνα με τη New York Post, οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι η μηχανή ήταν κλεμμένη και κυνήγησαν τον αναβάτη, γύρω στις 13:00 με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, δεν υπήρχαν αστυνομικά οχήματα πίσω από τον αναβάτη με την κλεμμένη μηχανή αλλά μόνο το ελικόπτερο, ώστε να γνωρίζει το σημείο που βρίσκεται.

Μαζί με το ελικόπτερο της αστυνομίας, ήταν και ένα ελικόπτερο του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού που ανήκει στο CBS, το οποίο έδειξε σε ζωντανή μετάδοση το τρομακτικό δυστύχημα. Μετά τη σύγκρουση, διαπιστώθηκε ο θάνατος του αναβάτη.

«Ω θεέ μου!» αναφώνησε η παρουσιάστρια των ειδήσεων του σταθμού που παρακολουθούσε το περιστατικό και ζήτησε συγγνώμη για τις εικόνες που μεταδόθηκαν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις