Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Οδυρμός για τον Zayn Malik: Εγκατέλειψε τους One Direction μετά τις φήμες απιστίας!

Οδυρμός για τον Zayn Malik: Εγκατέλειψε τους One Direction μετά τις φήμες απιστίας!

Φωτιά έχουν πάρει τα social media μετά την αποχώρηση του Zayn Malik από το ποπ boy band One Direction, με τις θαυμάστριές του ανά τον κόσμο να οδύρονται!

Όλα ξεκίνησαν από φωτογραφίες του με μια άγνωστη κοπέλα, με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να απατά την αρραβωνιαστικιά του Perrie Edwards ενώ βρισκόταν στην Ταϊλάνδη.

Αφού ο 22χρονος ανήρτησε μήνυμα στο Twitter, όπου δήλωνε την αγάπη του για την αρραβωνιαστικιά του, αποφάσισε αρχικά να εγκαταλείψει την παγκόσμια περιοδεία και να επιστρέψει στο Λονδίνο.


Ενώ εκείνος έφτανε στο Λονδίνο τα ξημερώματα, αφήνοντας τα υπόλοιπα μέλη να συνεχίσουν τις προγραμματισμένες συναυλίες τους, η αρραβωνιαστικιά του εγκατέλειπε το σπίτι τους.

Η οριστική του όμως απόφαση να εγκαταλείψει το συγκρότημα One Direction μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας σκόρπισε θλίψη στις απανταχού θαυμάστριες του 22χρονου τραγουδιστή. 

Μόνη ικανοποιημένη φαίνεται πως είναι η 21χρονη αγαπημένη του Perrie, με τους θαυμαστές του συγκροτήματος να της βάζουν την ταμπέλα “Yoko Ono of 1D”.

 

After five incredible years Zayn Malik has decided to leave OneDirection. Niall, Harry, Liam and Louis will continue as…

Posted by One Direction on Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

“Η ζωή μου με τους One Direction ήταν περισσότερο από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ. Αλλά, μετά από 5 χρόνια, νιώθω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για εμένα να εγκαταλείψω το συγκρότημα.

Θα ήθελα ν ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές αν τους απογοήτευσα, αλλά πρέπει να κάνω αυτό που μου λέει η καρδιά μου.

Φεύγω γιατί θέλω να είμαι ένας κανονικός 22χρονος που μπορεί να χαλαρώσει και να έχει τις ιδιωτικές του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ξέρω ότι έχω τέσσερις φίλους ζωής στα πρόσωπα των Louis, Liam, Harry και Niall. Ξέρω ότι θα συνεχίσουν να είναι το καλύτερο συγκρότημα στον κόσμο”.

Οδυρμός θαυμαστών στα social media

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε