Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπαρμπέιντος: «Άτακτο» ζευγάρι κάλεσε γυναίκα στο ξενοδοχείο και κατέληξε με χειροπέδες

Μπαρμπέιντος: «Άτακτο» ζευγάρι κάλεσε γυναίκα στο ξενοδοχείο και κατέληξε με χειροπέδες
Φωτογραφίες από: Facebook / Julia Knightley

Οι ερωτικοί πειραματισμοί βγήκαν… ξινοί σε ένα ζευγάρι από την Βρετανία, καθώς από το πολυτελές ξενοδοχείο βρέθηκαν με χειροπέδες και πρόστιμα, καθώς παραβίασαν τους αυστηρούς περιορισμούς κατά του κορονοϊού.

Πρόκειται για τους Andrew Luker και Julia Knightley που -όπως και αρκετοί ομοεθνείς τους- επέλεξαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα του κορονοϊού σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Καραϊβική.

Πέρα από τις πολυτελείς διακοπές, ωστόσο, το ζευγάρι θέλησε να κάνει το… βήμα παραπάνω καλώντας στο δωμάτιό τους μια γυναίκα για μια βραδιά

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φύλακας είδε την γυναίκα να πηδάει έναν τοίχο και να πηγαίνει στο δωμάτιο του ζευγαριού. Σύμφωνα με την Daily Mail, λίγη ώρα μετά το ζευγάρι συνελήφθη καθώς παραβίασε τους αυστηρούς κανόνες που ισχύουν στα Μπαρμπέιντος για τον κορονοϊό.

Οι ίδιοι δήλωσαν ένοχοι στο δικαστήριο και τους επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 4.400 λιρών, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι αφού καταβλήθηκε εγγύηση ύψους 7.000 λιρών. Έφυγαν με την προειδοποίηση, ωστόσο, πως θα φυλακιστούν για εννέα μήνες αν δεν πληρώσουν εντός μίας εβδομάδας.

ξενοδοχείο

Η 41χρονη Julia Knightley, αισθητικός και μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, μετά την απόφασή της να διαφημίσει την εταιρεία της με μια σειρά προκλητικών φωτογραφιών της, με μαύρα και ιδιαίτερα αποκαλυπτικά εσώρουχα…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις