Κόσμος

Σοκ σε μαιευτήριο! Νοσοκόμα σκότωσε 8 βρέφη στη μονάδα νεογνών

Στα χέρια των αρχών εργαζόμενη μαιευτηρίου που υπάρχουν υποψίες ότι δολοφόνησε 8 βρέφη. Η γυναίκα κατηγορείται και για την απόπειρα δολοφονίας έξι ακόμα μωρών.

Η αστυνομία του Cheshire ανακοίνωσε ότι η σύλληψη έγινε μετά από έρευνα στη μονάδα νεογέννητων του νοσοκομείου. “Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την αστυνομία του Cheshire στην έρευνά τους” τόνισε ο διευθυντής του νοσοκομείου σε ανακοίνωσή του.

“Ζητώντας τη συνδρομή της αστυνομίας σε αυτό δεν ήταν κάτι που κάναμε χωρίς σκέψη. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταλάβουμε τι έγινε εδώ και να πάρουμε τις απαντήσεις που τόσο απελπισμένα ζητούν οι οικογένειες”.

Η έρευνα ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 και αρχικά επικεντρώθηκε στον θάνατο 15 μωρών από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι και τον Ιούνιο του 2016.

Αποκαλύψεις τρόμου σε μαιευτήριο

Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τους θανάτους 17 μωρών και 15 περιστατικών καταρρεύσεων βρεφών μεταξύ Μαρτίου 2015 και Ιουλίου 2016.

“Πρόκειται για μια πολύ περίπλοκη και ευαίσθητη έρευνα και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καθορίσουμε λεπτομερώς τι οδήγησε στους θανάτους των βρεφών” υπογράμμισε ο επικεφαλής της έρευνας.

Λόγω της φύσης της υπόθεσης και ως μέρος των συνεχιζόμενων ερευνών μας έχουμε συμβουλευτεί αρκετούς ειδικούς. Έχουμε μιλήσει με μεγάλο αριθμό ανθρώπων για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Αναγνωρίζουμε ότι αυτή η έρευνα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε όλες τις οικογένειες, το προσωπικό, τους ασθενείς στο νοσοκομείο και τους πολίτες. Οι γονείς όλων των μωρών συνεχίζουν να ενημερώνονται και υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για όλες τις οικογένειες και είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι στο επίκεντρο υπάρχουν αρκετές οικογένειες που ζητούν απαντήσεις για το τι συνέβη στα παιδιά τους”.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καμπανάκι από Τούρκο ιστορικό για την Αγία Σοφία μετά τις εικόνες με γερανούς και φορτηγά – «Κινδυνεύει να καταρρεύσει, δεν μπορεί να αντέξει αυτό το φορτίο»
«Δεν καταλαβαίνουν την αρχιτεκτονική. Όχι φορτηγό ή ένας γερανός, αλλά δεν μπορεί να μπει εκεί ούτε αυτοκίνητο» είπε ο πασίγνωστος Τούρκος ιστορικός Ιλμπέρ Ορταϊλί
Φορτηγά μέσα στην Αγία Σοφία
Φονικές πλημμύρες στην Ταϊλάνδη: 33 νεκροί, μεταφορά ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση από νοσοκομείο
Πλημμύρες έπληξαν εννέα επαρχίες της Ταϊλάνδης και οκτώ κρατίδια στη γειτονική Μαλαισία για δεύτερη διαδοχική χρονιά, αναγκάζοντας τις δύο χώρες να απομακρύνουν από τα σπίτια τους σχεδόν 45.000 ανθρώπους
Μεγάλες πλημμύρες στην Ταϊλάνδη
Τουλάχιστον 4 νεκροί και πολλοί εγκλωβισμένοι από τη φωτιά σε ουρανοξύστες στο Χονγκ Κονγκ - Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο
Πυροσβέστης ανάμεσα στους νεκρούς - Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο συγκρότημα Wang Fuk Court που αποτελείται από οκτώ κτίρια και διαθέτει σχεδόν 2.000 διαμερίσματα - Αρκετά γειτονικά κτίρια έχουν εξωτερική σκαλωσιά από μπαμπού
Φλέγονται ουρανοξύστες στο Χονγκ Κονγκ
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα